...

Ventilation

Få et godt indeklima i din bolig

Få et godt indeklima i din bolig

Et ventilationssystem fra AIRbyNATURE er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for din familie, helbredet og huset.

Vores løsning minimerer mængden af rør der skal installeres, og med vores app-løsning får du et selvkørende system, du kan kontrollere lige efter dit behov.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AIRbyNATUREs ventilationssystem den rette løsning.

Vores produkter kommer i forskellige versioner, og vi laver altid løsningen det enkelte hus og den enkelte case. Herunder kan du læse mere om vores produkt, og hvad hvordan det fungerer.

 

Hvad tilbyder vi?

Hybridventilation

AIRbyNATUREs veksel-enheder kan suppleres med udsug og indblæs i rør, der transporterer gammel luft ud af bygningen. Med hybridløsningen suges kun luft indefra og ud igennem rør, så der ikke er svamp, snavs, pollen eller partikler fra omgivelserne i systemet, der kommer ind i bygningen og belaster indeklimaet som i konventionelle anlæg. Systemet kan køre uden filter, hvis man ønsker det. Der kan monteres filter til både ind- og udblæs.

Rørfri ventilation

Med AIRbyNATURE får du et rørfrit system, hvor vores væg-veksler både kan suge det fugtige luft ud af huset, og blæse frisk luft ind i huset. Luften fordeles herefter af vores panterede inde-enhed. Du derfor på denne måde få en ventilationsløsning, enten helt uden eller med en minimal mængde rør. Der kan monteres filter til både ind- og udblæs. 

Hvordan ser en AIRbyNATURE løsning ud?

I videoen her kan du få et indtryk af hvordan en AIRbyNATURE løsning kan se ud. Klippene i videoen er fra en lofts-løsning, men husk at vi også kan montere under loft, og i væggen afhængig af dit behov.

 

Væg-veksler fra AIRbyNATURE – én enhed til flere rum

Med AIRbyNATUREs væg veksler, får du en enkelt enhed som kan dække flere rum samtidig. Du får også en enhed, der både suger fugtig luft ud, og blæser frisk luft ind. 
 
Enheden på billedet til højre er installeret i en kælder, hvor den suger fugtig luft ud af et vaskerum ved siden af, og blæser frisk luft ind i værelset hvor den er monteret. Enheden er trods dens effektivitet stort set lydløs, og forstyrrer derfor ikke lydbilledet i huset. 
 
Alle enheder kan tilpasses vægtykkelse, og kan indsættes og udstyres efter den enkelte løsning og bolig. 
 
 
 
 

Inde-enheder fra AIRbyNATURE – et patenteret produkt

Med AIRbyNATUREs inde-enhed kan du få ventileret hele huset uden at føre rør.
 
De er perfekte til renoveringsprojekter, hvor det er svært at trække rør. Inde-enhederne indebærer to blæsere, som sidder i væggen. Én til at ventilere frisk luft ind i lokalet, og den anden til at sende den brugte luft ud.
 
På denne måde fordels luften rundt i boligen, uden at der skal installeres rør. 

Inde-enhederne kan monteres i mange forskellige sammenhænge, og kan justeres efter vægtykkelse. 

Enhederne er støj-svage, effektive, og kan hurtigt monteres. Enheden bruger også varmegenvinding, hvilket betyder at anlægget genbruger varme ved at overføre den fra luften der blæses ud, til luften der blæses ind. 

Loft-enhed fra AIRbyNATURE – stærk motor med gemte rør

 
Med AIRbyNATUREs loft-enhed, kan du få en enhed med en stærk motor, både kan suge luft ud dine fugtige rum, og blæse frisk luft ind i opholdsrum. Her både suges og blæses der luft gennem ventiler i loftet. Rørene løber her i et loftrum, hvorfor de ikke er synlige i huset. 
 
Loft enheden kan med fordel suppleres med vores inde-enhed, for at få en hybrid løsning, hvor du får en større motor uden synlige rør. Enheden bruger også varmegenvinding, hvilket betyder at anlægget genbruger varme ved at overføre den fra luften der blæses ud, til luften der blæses ind. 
 
Enhedens rør kører på loftet og kan dermed, sættes op på en diskret måde. 
 
 

Under-loft enhed fra AIRbyNATURE – stærk motor med minimal mængde rør

Med AIRbyNATUREs under-loft enhed, kan du få en enhed med en stærk motor, som både kan suge luft ud af dine fugtige rum, og blæse frisk luft ind i opholdsrum. Her både suges og blæses der luft gennem rør som løber langs loftet. Enheden installeres på en diskret måde, hvilket gør det muligt at trække rør der hvor det er nødvendigt.

Under-loft enheden suppleres med vores inde-enhed, for at få en hybrid løsning, hvor du får en større motor uden synlige rør, samtidig med at luften stadig fordeles. Enheden bruger også varmegenvinding, hvilket betyder at anlægget genbruger varme ved at overføre den fra luften der blæses ud, til luften der blæses ind.

Det er også muligt at anvende nedlagte skorstene eller lignende, i forbindelse med installation af anlægget.

Styr ventilationsanlægget med din smartphone

Når du investerer i et ventilationssystem med varmegenvinding fra AIRbyNATURE, får du en selvkørende app-løsning, du kan kontrollere lige efter dit behov.

I dagligdagen kører systemet som planlagt, men du kan som administrator, ejer eller varmemester også vælge at justere effekten, hvis du oplever et behov. 

Det gør løsningen egnet til f.eks. boligforeninger, kontorhoteller, institutioner og private.

 

Centrale rettigheder

For anlæg monteret i eksempelvis boligforeninger, institutioner og kontorfællesskaber kan man vælge, at det blot er pedel, varmemester eller udlejer, der har adgang til at kontrollere systemet og tilgå indeklimahistorikken ved hjælp af dashboardet.

Eksempelvis vil man kunne vælge, at varmemesteren i en boligforening vil kunne kontrollere alle boliger – uden at lejerne har adgang til at styre enhederne.

 

Brugerrettigheder

Ved anlæg monteret i eksempelvis en privatejet bolig eller i foreninger, hvor styring ikke vil skulle foretages af en varmemester, kan beboerne selv tilgå dashboardet for at styre systemet og hente indeklimadata.

Indeklimahistorik

Dashboardet viser faktiske måleresultater fra systemets følere og indeklimaets historik, så boligen kan overvåges. Adgang til indeklimadata viser sig hurtigt interessante og ofte vil beboere, lejere og brugere med øget bevidsthed begynde at ændre adfærd i forhold til eksempelvis udluftning og regulering af temperatur.

Intelligent Styring

Hver enkelt enhed har indbygget intelligent styring, som via Wi-Fi kommunikerer med de andre for at sikre, at anlægget kører som et samlet system – men enhederne kan også kontrolleres individuelt.

Tilpas anlægget til jeres hverdag i app’en

Styringssystemet giver dig mulighed for at tilpasse indtaget af frisk luft i et givent tidsrum – præcis så det passer bedst til din hverdag.

Det kan f.eks. være hensigtsmæssigt at få tilført mere frisk luft efter kl. 9, hvor alle er ude af huset, og igen efter kl 19.30, hvor madlavningen er færdig.

I app’en indstiller du blot tidspunktet efter jeres rytme, og hvornår anlægget skal køres op i styrke. Efter det indtastede tidsrum vil anlægget gå tilbage til normal styrke.

Følg udviklingen i dit indeklima – via app’en

Dashboardet giver dig også mulighed for at se, hvordan luftfugtighed, CO2-niveauet og temperaturen udvikler sig over tid. 

Fra det øjeblik anlægget er monteret, vil du kunne se, hvordan indeklimaet har været, og om det skal justeres.

Du kan tilgå hvilken som helst periode, mens anlægget har været installeret, og følge eller sammenligne indeklimaets udvikling.

 
 

Få overblikket over dit ventilationsanlæg – via app’en

Komfort-indstillingen på dashboardet dækker over den styrke, som anlægget er programmeret til at køre med for at overholde bygningsreglementets krav om ventilation.

Når Røg/Mados-knappen aktiveres, vil hovedveksleren tilføre køkkenet maksimal frisk luft. Samtidig går enheder i andre rum ned i styrke, så madosen og røg bliver suget ud og ikke blandes med den rene luft i de andre rum.

Udfyld formularen herunder for en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere, for at høre hvad vi kan gøre for din bolig eller virksomhed. 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.