Cases

Brønsparken, Brønshøj

Vi er stolte af vores samarbejde med Foreningen Socialt Boligbyggeri, eller FSB, omkring montering af ventilationsløsninger til 196 rækkehuse i Brønsparken. 

Brønspark er en rækkehusbebyggelse i Brønshøj med ens rækkehuse. I slutningen af januar 2023 vil alle 196 boliger være udstyret med et ventilationsanlæg fra AIRbyNATURE. Vi er stolte af det endelige resultat af et samarbejde, som har været konstruktivt, lærerigt og professionelt. Lige siden marts 2021, har vi arbejdet hårdt for at sikre den bedste mulige løsning for FSB og Brønsparkens beboere. 

På billedet her ses renovering af tag og montering af vores anlæg, såvel som vores indeenhed monteret i et af rækkehusene. 

FSB tænker i fremtiden AIRbyNATURE Ind i 3 andre renoveringsprojekter, som vil omfatte 1400 boliger i hovedstadsområdet. 

 

 

 

 

 

 

Vedligeholdelsesfrit hus

Vi har været så heldige at være en del af at virkelig spænende byggeprojekt i Aalborg. Kunden er i gang med at bygge et fuldstændig vedligeholdelsesfrit hus med økologiske materialer. Huset beklædes eksempelvis udvendigt i egeplader, mens væggene indenfor er af økologisk træ.

Her har vi nu installeret en hybrid løsning hvor vores loft-enhed suppleres med vores patenterede inde-enheder. Vi er meget glade for at kunne være en del af det her spændende og nytænkende projekt, og være med til at gøre en forskel.

Ny løsning i et gammelt hus

I Gug i det sydlige Aalborg. bor en af vores kunder som flyttede ind i nyt hus, og valgte en ventilationsløsning fra AIRbyNATURE

Løsningen er installeret i hele huset, med en væg-veksler i kælderen, hvor kunden både har værelser, badeværelse og vaskerum. 

Trods at vægveksleren skal suge lidt ekstra for at kunne fjerne den dårlige luft oplever kunden ikke støjgener, og oplever generelt et godt indeklima i huset. 

Her er der opsat inde-enheder mellem rummene, samt en væg-veksler i kælderen for at fjerne fugtig luft fra et vaskerum. 

 

 

 

“Vi kan mærke at der er meget mere friskt herinde, man bliver ikke så tung i hovedet mere, gulvene er ikke så fugtige mere. Det er hele vejen rundt man kan mærke det”

“Jeg er overrasket over at det gik så hurtigt. Det er bare meget bedre, jeg kan næsten ikke forestille mig at gå tilbage til det gamle”

Helle og familien havde problemer med husets indeklima.

Efter AirByNature blev installeret, er forbedringen ikke kun målbar. Familien oplever bedre luft i deres hjem – og en forbedret livskvalitet.

Forandringen gik hurtigt, og Helle kan ikke forestille sig at gå tilbage til ikke at have en løsning fra AirByNature.

Grete har pollenallergi

“Jeg har valgt at få AIRbyNATURE i mit hus fordi jeg har meget pollenallergi, og især birkepollen. Og så har jeg en kælder som jeg har nogle udfordringer med på grund af noget fugt og noget lugt”

“Pollenallergien er meget aftagende efter jeg har fået AIRbyNATURE, og kælderen er fortrinsvis lugtfri og fugten er faldet”

Grete har pollenallergi. Samtidig var hun udfordret af en kælder, der er fugtig og lugter.

På en dag installerede vi fem enheder i huset: en vekselenhed i kælderen, en vekselenhed på 1 sal, samt tre hjælpe-/inde-enheder (soveværelse, stue og kælder).

Efter to måneder med AirByNature er Gretes allergi meget aftagende, kælderen er lugtfri og fugten er meget aftagende. Samtidig kan Grete lettere styre temperaturen i hele huset og hendes varmepumpe,- og brændeovns varmebidrag er væsentlig bedre udnyttet.

Anne Marie døjede med fugtig luft i allergi

“Det er vi rigtig glade for. Vi kan styre anlægget, så hvis vi er mange mennesker kan vi skrue op. Vi oplever en rigtig dejlig frisk luft og lav fugtighed i huset”  

“Vi kan kun anbefale et anlæg fra AIRbyNATURE”

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. Det hele blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu dejlig, frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

 

Udfyld formularen herunder for en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere, for at høre hvad vi kan gøre for din bolig eller virksomhed.