Cases

Herunder et udpluk af kunder som har valgt AIRbyNATUREs ventilations løsning.

Sådan fungerer en løsning

I videoen her ved siden af kan du få et indblik i hvordan en løsning kan se ud. Her i videoen er der lavet en loftsløsning, men vi tilbyder også under-lofts løsninger med en minimal mængde rør. 

Brønsparken, Brønshøj

Vi er stolte af vores samarbejde med Foreningen Socialt Boligbyggeri, eller FSB, omkring montering af ventilationsløsninger til 196 rækkehuse i Brønsparken. 

Brønspark er en rækkehusbebyggelse i Brønshøj med ens rækkehuse. I slutningen af januar 2023 vil alle 196 boliger være udstyret med et ventilationsanlæg fra AIRbyNATURE. Vi er stolte af det endelige resultat af et samarbejde, som har været konstruktivt, lærerigt og professionelt. Lige siden marts 2021, har vi arbejdet hårdt for at sikre den bedste mulige løsning for FSB og Brønsparkens beboere. 

På billedet her ses renovering af tag og montering af vores anlæg, såvel som vores indeenhed monteret i et af rækkehusene. 

FSB tænker i fremtiden AIRbyNATURE Ind i 3 andre renoveringsprojekter, som vil omfatte 1400 boliger i hovedstadsområdet. 

 

 

 

 

 

 

Vedligeholdelsesfrit hus

Vi har været så heldige at være en del af at virkelig spænende byggeprojekt i Aalborg. Kunden er i gang med at bygge et fuldstændig vedligeholdelsesfrit hus med økologiske materialer. Huset beklædes eksempelvis udvendigt i egeplader, mens væggene indenfor er af økologisk træ.

Her har vi nu installeret en hybrid løsning hvor vores loft-enhed suppleres med vores patenterede inde-enheder. Vi er meget glade for at kunne være en del af det her spændende og nytænkende projekt, og være med til at gøre en forskel.

Forbedring i kælderen

Janne har en ejendom i Aalborg midtby. Her er kælderen især fugtig og har problemer med vand.

Janne valgte derfor at installere et AIRbyNATURE anlæg for at forsøge at afhjælpe problemet. Vi installerede her et under-loft anlæg, som suger den fugtige luft ud.

Janne og beboerne har siden anlæggets installation oplevet en fugtforbedring på mellem 50-60%.

Skræddersyet løsning til villa fra 1920

Mikkel bor i Nørresundby, i en toetagers villa fra 1920. Han har for nyligt haft besøg af vores kollegaer for at få monteret hans nye ventilationsanlæg.
Mikkel havde et stort ønske om at minimere mængden af synlige rør så meget som overhovedet muligt, og derfor valgte han AIRbyNATUREs løsning.

Her har vores dygtige tekniske hjerner i samarbejde med Mikkel udarbejdet en løsning, hvor rørene inkorporeres steder hvor de er ikke synlige. Her udnyttede vi blandt andet skabe hvor rørene kunne gemmes væk, såvel som under tagpladerne.

Samtidig har vores inde-enheder også sikret Mikkels bolig et godt indeklima – også på teenage-værelserne vores døren typisk er lukket. Inde-enheden kan distribuere den friske luft fra gangen ind i rummet, og der skabes dermed stadig cirkulation. Med inde-enheder har vi formået at minimere mængden af rør i den her løsning med 90% i forhold til traditionel ventilation.

Denne løsning er også et eksempel hvor hvordan vores systemer kan tilpasses vores kunders behov, og hvordan vi altid arbejder sammen med vores kunder til at finde den bedst mulige løsning på deres problem.

”Fra første opkald og første møde har vi følt os professionelt behandlet, og lyttet til. Et team med meget engagerede folk, som er løsnings-orienterede, selvom svaret ikke er lige for. Man føler sig tryg i hele processen fra start til slut – og videre derfra. Vi kan varmt anbefale AIRbyNATURE – især til udfordrende huse, ligesom vores 2 etagers hus fra 1920”


Stort tak til Mikkel og hans familie for tilliden, det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

Ny løsning i et gammelt hus

I Gug i det sydlige Aalborg. bor en af vores kunder som flyttede ind i nyt hus, og valgte en ventilationsløsning fra AIRbyNATURE

Løsningen er installeret i hele huset, med en væg-veksler i kælderen, hvor kunden både har værelser, badeværelse og vaskerum. 

Trods at vægveksleren skal suge lidt ekstra for at kunne fjerne den dårlige luft oplever kunden ikke støjgener, og oplever generelt et godt indeklima i huset. 

Her er der opsat inde-enheder mellem rummene, samt en væg-veksler i kælderen for at fjerne fugtig luft fra et vaskerum. 

 

 

 

Udfyld formularen herunder for en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere, for at høre hvad vi kan gøre for din bolig eller virksomhed.