Om AIRbyNATURE

AIRbyNATURE er et dansk ventilationsfirma med kontor i Aalborg. Siden 2016 har vi designet, produceret og leveret rørfrie ventilationssystemer til private såvel som erhvervskunder. Vores produkt er patenteret, og kan skræddersyes til dig og dine behov, – om det er til eksisterende bolig eller til et fremtidigt byggeprojekt. Vi udvikler og leverer ligeledes ventilationsløsninger til hele rækkehuskomplekser, crossfitcentre og etageejendomme.

Alle vores systemer er patenterede og produceres in-house af vores dygtige medarbejdere.

Vores mission er at bekæmpe dårligt indeklima med en nem og økonomisk løsning. Indeklima har ikke altid fuld opmærksomhed i vores hverdag, men et dårligt indeklima kan have en stor negativ indflydelse på din trivsel. Eksempelvis har forskning vist, at når skolebørn fik tilført frisk luft i 10 minutter, så kunne de i gennemsnit løse op til syv pct. flere opgaver i løbet af de 10 minutter. Med andre ord, så havde eleverne nemmere ved at koncentrere sig om deres skoleopgave, når de fik frisk luft. Eleverne lagde ikke selv mærke til, at de havde en ringere koncentrationsevne – og de bemærkede heller ikke forskellen i indeklimaet. Det er netop denne slags forbedringer vi ønsker at skabe hos AIRbyNATURE.

Som kunde eller forhandler hos AIRbyNATURE får du et nytænkende og patenteret produkt, produceret og ejet afen dansk virksomhed med ekspertise og viden.