Få et godt indeklima i din bolig

Få et godt indeklima i din bolig!

Få et uforpligtende tilbud

Et ventilationssystem fra AIRbyNATURE er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for din familie, helbredet og huset.

Du skal vælge et ventilationssystem fra AIRbyNATURE, hvis din boligs indeklima er påvirket af skimmelsvamp, fugt, støv, pollen eller har et højt niveau af CO2 eller radon.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AIRbyNATUREs ventilationssystem den rette løsning; nem, skånsom, hurtig og økonomisk.

Hybridventilation

AirByNatures rørfri løsning kan suppleres med udsug i rør ved særlige enheder, der transporterer gammel luft ud af bygningen. Med hybridløsningen suges kun luft indefra og ud igennem rør, så der ikke er svamp, snavs, pollen eller partikler fra omgivelserne i systemet, der kommer ind i bygningen og belaster indeklimaet som i konventionelle anlæg. Systemet kan køre uden filter, hvis man ønsker det. Der kan monteres filter til både ind- og udblæs.

• Hurtig og nem installation
• God økonomi og penge at spare
• Nem adgang til servicering og ingen bøvl
• Godt indeklima og behagelig temperatur

Rørfri ventilation

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og genvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler. Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima fri for fugt, skimmelsvamp, støv, uønskede partikler fra bl.a. pejse og brændeovne, radon-, CO2-problemer og pollen. Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

• Hurtig og nem installation
• God økonomi og penge at spare
• Nem adgang til servicering og ingen bøvl
• Godt indeklima og behagelig temperatur

Helle fik bedre indeklima

 

Helle havde problemer med indeklimaet. Efter AIRbyNATURE løsning blev installeret i huset er der ikke bare en tydelig målbar forbedring, men familien oplever bedre luft og gulve i deres hverdag – og således en forbedret livskvalitet.

Det var en hurtig forandring og Helle kan ikke forestille sig at gå tilbage til ikke at have en løsning fra AIRbyNATURE.

Anne Maries støvmideallergi og fugtige luft

 

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. De blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu rigtig dejlig og frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

 

Med et indeklimakortet er det nemt at tjekke temperaturen og luftfugtigheden i din bolig.

Kortet er udstyret med to farvekoder, og du kan dermed hurtigt se, om dit indeklima er optimalt eller det er for fugtigt. Derudover kan du tjekke, om temperaturen er for lav, tilpas eller for høj i det aktuelle rum.

Så nemt er det, når du modtager kortet:

Tag kortet ud af det medfølgende cover, og efter få sekunder vil indikatorerne skifte farve alt efter fugtigheden og temperaturen i rummet.

Bestil indeklimakortet fra AIRbyNATURE ved at udfylde formularen:

Få et GRATIS indeklimakort tilsendt!