Kælder

Kælder

Har du en kælder kan det både være svært at holde en god fugtighed i rummet, men det er næsten umuligt at skjule de ventilationsrør som skal sikre det gode indeklima. Med AIRbyNATURE får du nemt, diskret og økonomisk system uden rør, som er designet til at regulere luftfugtigheden. 

På denne måde undgår du en fugtig kælder der lugter, og får et bedre indeklima uden fugt, skimmelsvamp, støv, radon-, CO2-problemer og pollen. AIRbyNATUREs system virker ved at en hovedenhed trækker frisk og opvarmet luft ind i kælderen, mens inde-enhederne (se billede) sørger for at den friske luft cirkulerer rundt i alle rum i kælderen.

                                                                              (Inde-enhed)

 

 

 

Hurtig og nem installation

Den rørløse løsning er en fordel i forhold til installationstid- og gener, plads, udseende og sundhed.

Systemet kan køre uden filter, hvis man ønsker det. Der kan monteres filter til både ind- og udblæs.

  • Installeres hurtigt og nemt på en dag i eksisterende bygninger, hvilket reducerer prisen i forhold til konventionelle anlæg.
  • Anlæg fylder ikke i rumme -. og kræver fx ikke sænkede lofter eller skabsplads til opbevaring af ventilationsenheden.
  • Enhederne sidder diskret i vægge og har ingen skæmmende rørføring.
  • Skadelig skimmelsvamp, sporer, snavs, pollen og andet , der i konventionelle løsninger med tiden hober sig op i rør og kanaler undgås og bliver således ikke løbende tilført indeklimaet.

God økonomi og penge at spare

I forhold til andre konventionelle anlæg er der penge at spare

  • Montering af anlægget er hurtigt og effektivt – og omfatter ikke materialer til rørføring. Der kan forventes en besparelse på op til 50 % ift. konventionelle anlæg vedf eksisterende bygninger.
  • Strømforbruget for en standardløsning med to vekselenheder og fire indeenheder kan forventes at være 40-50 Watt/time, og dermed kan forventes en besparelse på ca. 50 % ift. konventionelle anlæg.

Galleri - Inde-enheder fra AIRbyNATURE

Billeder fra forskelige cases hvor vi har installeret vores populære Inde-enheder i allerede eksisterende boliger.