Hus med loft til kip

Ventilationsanlæg i hus med loft til kip

Har du et hus med loft til kip kan det være svært at få installeret et traditionelt ventilationsanlæg, da det kan være svært at finde plads til de store rørkasser som gemmer ventilationsrørene. Samtidig er det dyrt at føre rør hele vejen igennem huset. Eksempelvis koster det ca. 2.000 kr.
pr. løbende meter at få installeret rør med rørkasser. Et traditionelt ventilationssystem er derfor dyt at installere i et traditionelt hus med loft til kip, og ikke særlig pænt.

Med AIRbyNATURE får du et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør og rørkasser. Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima fri for fugt, skimmelsvamp, støv, uønskede partikler fra bl.a. pejse og brændeovne, radon-, CO2-problemer og pollen. Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende eller nye boliger med loft til kip ved at anvende vores inde-enheder (se billede). 

                                                                             (Inde-enhed)

Hurtig og nem installation

Den rørløse løsning er en fordel i forhold til installationstid- og gener, plads, udseende og sundhed.

Systemet kan køre uden filter, hvis man ønsker det. Der kan monteres filter til både ind- og udblæs.

  • Installeres hurtigt og nemt på en dag i eksisterende bygninger, hvilket reducerer prisen i forhold til konventionelle anlæg.
  • Anlæg fylder ikke i rumme -. og kræver fx ikke sænkede lofter eller skabsplads til opbevaring af ventilationsenheden.
  • Enhederne sidder diskret i vægge og har ingen skæmmende rørføring.
  • Skadelig skimmelsvamp, sporer, snavs, pollen og andet , der i konventionelle løsninger med tiden hober sig op i rør og kanaler undgås og bliver således ikke løbende tilført indeklimaet.

God økonomi og penge at spare

I forhold til andre konventionelle anlæg er der penge at spare

  • Montering af anlægget er hurtigt og effektivt – og omfatter ikke materialer til rørføring. Der kan forventes en besparelse på op til 50 % ift. konventionelle anlæg vedf eksisterende bygninger.
  • Strømforbruget for en standardløsning med to vekselenheder og fire indeenheder kan forventes at være 40-50 Watt/time, og dermed kan forventes en besparelse på ca. 50 % ift. konventionelle anlæg.

Galleri - Inde-enheder fra AIRbyNATURE

Billeder fra forskelige cases hvor vi har installeret vores populære Inde-enheder i allerede eksisterende boliger.