Hus med loft til kip

Ventilationsanlæg i hus med loft til kip

Har du et hus med loft til kip kan det være svært at få installeret et traditionelt ventilationsanlæg, da det kan være svært at finde plads til de store rørkasser som gemmer ventilationsrørene. Samtidig er det dyrt at føre rør hele vejen igennem huset. 

Med AIRbyNATUREs vægveksler, slipper du for synlige rør og rørkasser, samtidig med at du både får suget det fugtige luft ud, og blæst frisk luft ind i huset. Vores væg-veksler og luftfordelende inde-enheder (se billede) kommer i et enkelt og diskret design. Systemet er energieffektivt og støjsvagt, samtidig med at det sikrer et rent og sundt indeklima

                                                                               (Inde-enhed)

Hurtig og nem installation

Den rørløse løsning er en fordel i forhold til installationstid- og gener, plads, udseende og sundhed.

Systemet kan køre uden filter, hvis man ønsker det. Der kan monteres filter til både ind- og udblæs.

  • Installeres hurtigt og nemt på en dag i eksisterende bygninger, hvilket reducerer prisen i forhold til konventionelle anlæg.
  • Anlæg fylder ikke i rumme -. og kræver fx ikke sænkede lofter eller skabsplads til opbevaring af ventilationsenheden.
  • Enhederne sidder diskret i vægge og har ingen skæmmende rørføring.
  • Skadelig skimmelsvamp, sporer, snavs, pollen og andet , der i konventionelle løsninger med tiden hober sig op i rør og kanaler undgås og bliver således ikke løbende tilført indeklimaet.

God økonomi og penge at spare

I forhold til andre konventionelle anlæg er der penge at spare

  • Montering af anlægget er hurtigt og effektivt – og omfatter ikke materialer til rørføring. Der kan forventes en besparelse på op til 50 % ift. konventionelle anlæg vedf eksisterende bygninger.
  • Strømforbruget for en standardløsning med to vekselenheder og fire indeenheder kan forventes at være 40-50 Watt/time, og dermed kan forventes en besparelse på ca. 50 % ift. konventionelle anlæg.

Galleri - Inde-enheder fra AIRbyNATURE

Billeder fra forskelige cases hvor vi har installeret vores populære Inde-enheder i allerede eksisterende boliger.