Hus med fladt tag

Ventilationsanlæg i hus med fladt tag

Bor du i et hus med fladt tag kan det være svært og dyrt at skjule de rør som skal føre luften rundt i huset. Her kan man nemlig ikke skjule rørene på loftet, og de tager derfor i stedet plads fra de rum du opholder dig i. Med et system fra AIRbyNATURE får du en diskret løsning uden rør, som fører luften rundt i huset på en støjfri og økonomisk måde. 

Her anvendes vores væg-veksler, til både at suge det fugtige luft ud af huset, og blæse frisk luft ind i huset. Hovedenheden hiver frisk og opvarmet luften ind i huset, hvorefter de øvrige inde-enheder (se billede) selv cirkulerer luften rundt i huset. På denne mådes undgås rør i mellem de enkelte rum.

                                                                             (Inde-enhed)

Hurtig og nem installation

Den rørløse løsning er en fordel i forhold til installationstid- og gener, plads, udseende og sundhed.

Systemet kan køre uden filter, hvis man ønsker det. Der kan monteres filter til både ind- og udblæs.

  • Installeres hurtigt og nemt på en dag i eksisterende bygninger, hvilket reducerer prisen i forhold til konventionelle anlæg.
  • Anlæg fylder ikke i rumme -. og kræver fx ikke sænkede lofter eller skabsplads til opbevaring af ventilationsenheden.
  • Enhederne sidder diskret i vægge og har ingen skæmmende rørføring.
  • Skadelig skimmelsvamp, sporer, snavs, pollen og andet , der i konventionelle løsninger med tiden hober sig op i rør og kanaler undgås og bliver således ikke løbende tilført indeklimaet.

God økonomi og penge at spare

I forhold til andre konventionelle anlæg er der penge at spare

  • Montering af anlægget er hurtigt og effektivt – og omfatter ikke materialer til rørføring. Der kan forventes en besparelse på op til 50 % ift. konventionelle anlæg vedf eksisterende bygninger.
  • Strømforbruget for en standardløsning med to vekselenheder og fire indeenheder kan forventes at være 40-50 Watt/time, og dermed kan forventes en besparelse på ca. 50 % ift. konventionelle anlæg.

Galleri - Inde-enheder fra AIRbyNATURE

Billeder fra forskelige cases hvor vi har installeret vores populære Inde-enheder i allerede eksisterende boliger.