Rørfri ventilation og varmegenvinding

Rørfri ventilation- og varmegenvindingsanlæg

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningen uden fysiske rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima fri for fugt, skimmelsvamp, støv, uønskede partikler fra bl.a. pejse og brændeovne, radon-, CO2-problemer
og pollen.

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

Hurtig og nem installation

Den rørløse løsning er en fordel i forhold til installationstid- og gener, plads, udseende og sundhed.

Systemet kan køre uden filter, hvis man ønsker det. Der kan monteres filter til både ind- og udblæs.

 • Installeres hurtigt og nemt på en dag i eksisterende bygninger, hvilket reducerer prisen i forhold til konventionelle anlæg.
 • Anlæg fylder ikke i rumme -. og kræver fx ikke sænkede lofter eller skabsplads til opbevaring af ventilationsenheden.
 • Enhederne sidder diskret i vægge og har ingen skæmmende rørføring.
 • Skadelig skimmelsvamp, sporer, snavs, pollen og andet , der i konventionelle løsninger med tiden hober sig op i rør og kanaler undgås og bliver således ikke løbende tilført indeklimaet.

God økonomi og penge at spare

I forhold til andre konventionelle anlæg er der penge at spare

 • Montering af anlægget er hurtigt og effektivt – og omfatter ikke materialer til rørføring. Der kan forventes en besparelse på op til 50 % ift. konventionelle anlæg vedf eksisterende bygninger.
 • Strømforbruget for en standardløsning med to vekselenheder og fire indeenheder kan forventes at være 40-50 Watt/time, og dermed kan forventes en besparelse på ca. 50 % ift. konventionelle anlæg.

Nem adgang til servicering og ingen bøvl

 • Boligforeninger, kontorhoteller, institutioner og andre kan med fordel servicere anlæggene udefra.
 • Service kræver ikke varsling og adgang til arealer og rum, der anvendes privat eller er aflåste.
 • Filterskift har aldrig været nemmere.

 

Godt indeklima og behagelig temperatur

 • Med anlægget kan du opnå høj komfort og en behagelig temperatur, da den kan sænkes med kølig luft fra bygningens nord- eller østside.
 • Dette er særligt effektivt på sommeraftener, når solen er gået ned, og man ønsker at sove i kølige rum.
 
 
 

Helle fik et bedre indeklima

Helle havde problemer med indeklimaet. Efter AirByNatures løsning blev installeret i huset er der ikke bare en tydelig målbar forbedring, men familien oplever bedre luft og gulve i deres hverdag- og således en forbedret livskvalitet.

Det var en hurtig forandring og Helle kan ikke forestille sig at gå tilbage til ikke at have en løsning fra AirByNature.