RØRFRI VENTILATION

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima fri for fugt, skimmelsvamp, støv, uønskede partikler fra bl.a. pejse og brændeovne, radon-, CO2-problemer og pollen. 

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

HURTIG OG NEM INSTALLATION

Den rørløse løsning er en fordel i forhold til installationstid- og gener, plads, udseende og sundhed.

  • Installeres hurtigt og nemt på en dag i eksisterende bygninger, hvilket reducerer prisen i forhold til konventionelle anlæg.
  • Anlæg fylder ikke i rummene – og kræver fx ikke sænkede lofter eller skabsplads til opbevaring af ventilationsenheden.
  • Enhederne sidder diskret i vægge og har ingen skæmmende rørføring.
  • Skadelig skimmelsvamp, sporer, snavs, pollen og andet, der i konventionelle løsninger med tiden hober sig op i rør og kanaler, undgås, og bliver således ikke løbende tilført indeklimaet.

GOD ØKONOMI OG PENGE AT SPARE

I forhold til konventionelle anlæg er der penge at spare.

  • Montering af anlægget er hurtigt og effektivt – og omfatter ikke materialer til rørføring. Der kan forventes en besparelse på op til 50 % ift. konventionelle anlæg ved eksisterende bygninger.
  • Strømforbruget for en standardløsning med to vekselenheder og fire indeenheder kan forventes at være 40-50 Watt/time, og dermed kan forventes en besparelse på ca. 50 % ift. konventionelle anlæg.

NEM ADGANG TIL SERVICERING OG INGEN BØVL

Boligforeninger, kontorhoteller, institutioner o.a. kan med fordel servicere anlæggene udefra.

Service kræver ikke varsling og adgang til arealer og rum, der anvendes privat eller er aflåste.

Filterskift har aldrig været nemmere.

GODT INDEKLIMA OG BEHAGELIG TEMPERATUR

Med anlægget kan du opnå høj komfort og en behagelig temperatur, da den kan sænkes med kølig luft fra bygningens nord- eller østside.

Dette er særligt effektivt på sommeraftener, når solen er gået ned, og man ønsker at sove i kølige rum.