KUNDECASE

Familien Hougaard Jensen – Silkeborg

Hos familien Hougaard Jensen i Silkeborg havde man store problemer med indeklimaet.
Luftfugtigheden var skræmmende højt (Op til 75%), hvilket resulterede i direkte ubehag, hovedpine ogen generel trykkende fornemmelse i hele huset. Hos familien blev der i efteråret 2017 installeret en løsning fra AIRbyNATURE, med det mål atnedbringe luftfugtigheden til et acceptabelt niveau.

Ganske kort tid efter installationen af AIRbyNATURE systemet, oplevede familien en markantforbedring af indeklimaet i boligen. Efter nogle få uger med systemet, er luftfugtigheden faldet til ca. 45%, hvilket må anses som værende acceptabelt.
Tidligere var en dag med 60% luftfugtighed i boligen en ’god’ dag, grundet de normalt højre værdier - den dag idag, er det helt det modsatte, da det gennemsnitlige fugtniveau ligger på ca. 45%.

Eneste mulighed familien tidligere havde for at nedbringe niveauet til 60%, var hvis alle vinduer og yderdøre stod åbne. Idag behøver familien ikke tænke på at skulle lufte ud på samme måde – det klare AIRbyNATURE nemlig for dem – og holder nu altid luftfugtigheden nede på acceptable værdier.

Hele familien er glade for systemet som nemt styres via en app. udviklet til smartphones. Her kan familiens medlemmer altid holde øje med indeklimaet – også selvom de ikke er hjemme.

• Fra max luftfugtighed på op til 75% – nedbragt til luftfugtighed på omkring 45%
• Fra max luftfugtighed på op til 75% – nedbragt til luftfugtighed på omkring 45%
• Hovedpine forsvandt
• Den trykkende fornemmelse i huset forsvandt
• Meget mere frisk fornemmelse, ingen fugtige gulve
• Nem styring via app. til smartphones