Skab et godt indeklima med et ventilationssystem

Vil du gerne gøre noget godt for indeklimaet i din bolig? Så kan et effektivt ventilationssystem være vejen frem.

Hos AIRbyNATURE kan du købe et effektivt og innovativt ventilationssystem. Vi monterer det gerne hjemme hos dig og sørger for, at det kommer til at fungere optimalt i din bolig. Vores ventilationssystemer egner sig både til privat brug og til brug på kontorer, i øvrige virksomheder, i skoler eller i institutioner. Vi har med andre ord ventilationssystemer til ethvert behov.

Giv os gerne et kald, hvis du ønsker at vide mere om de typer af ventilationssystemer, vi forhandler. Vi sidder klar til at hjælpe dig.  

Hvorfor skal du investere i et ventilationssystem?

Et godt indeklima er vigtigt – både for din sundhed, men også for din boligs stand. Når vi mennesker opholder os hjemme i vores hus eller lejlighed, kan det ikke undgås, at vi forurener luften. Det gør vi både, når vi tænder for vandet, laver mad i køkkenet, tænder stearinlys eller tager et bad. Alene det, at vi trækker vejret, er med til at forurene luften.

Det gør ikke noget, at luften i din bolig bliver forurenet. Så længe du sørger for, at luften bliver skiftet ud med ny, ren luft. Får du monteret et ventilationssystem hjemme hos dig, kan du være helt sikker på, at luften hele tiden bliver skiftet ud, så dit indeklima er godt og sundt at være i. Alternativt skal du være flittig til at lufte ud flere gange dagligt. Og nogle gange er det ikke tilstrækkeligt. 

Ventilationssystem – hvad er der af fordele?

  • Du kan sikre dig et godt og sundt indeklima i din bolig.
  • Du kan nedsætte risikoen for fugt og skimmelsvamp markant.
  • Du kan fjerne støv, pollen og partikelforurening fra pejse og brændeovne. 
  • Du behøver ikke lufte ud flere gange om dagen.

Køb ventilationssystem allerede i dag

Vil du gerne vide mere om de ventilationssystemer, vi sælger, eller er du nysgerrig efter at få vores priser at vide? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 64 63 71 00, og du kan sende os en mail på info@airbynature.com

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES VENTILATIONSSYSTEM

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,
RØRFRI VENTILATION

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima.

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

HURTIG OG NEM INSTALLATION

GOD ØKONOMI OG PENGE AT SPARE

NEM ADGANG TIL SERVICERING OG INGEN BØVL

GODT INDEKLIMA OG BEHAGELIG TEMPERATUR

GODT INDEKLIMA I DIN EGEN BOLIG

Et ventilationssystem fra AirByNature er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for huset, helbredet og familien.

Du skal vælge et ventilationssystem fra AirByNature, hvis din boligs indeklima er påvirket af skimmelsvamp, fugt, støv, pollen eller det har et højt niveau af CO2 eller radon.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AirByNatures ventilationssystem den rette løsning; nem, skånsom, hurtig og økonomisk.

INDEKLIMAKORT

Bestil et indeklimakort, så du selv kan lave en hurtig måling af indeklimaet i din egen bolig. Bestil indeklimakortet her.

UFORPLIGTENDE TILBUD

Det kan være svært at forestille sig, hvad en god og effektiv ventilationsløsning koster. Lad os hjælpe dig og din familie ved at lave et uforpligtende tilbud. Se mere her.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook. Vi laver bl.a. nyttige opslag om et godt og sundt indeklima.

KUNDEOPLEVELSER

Gretes allergi og kælderproblemer

Grete har problemer med pollenallergi. Samtidig har hun udfordringer med en kælder, der er fugtig samt lugter af kælder.

Vi installerede fem enheder i huset: 1 vekselenhed i kælder, 1 vekselenhed på 1 sal, samt 3 hjælpe-/inde-enheder (soveværelse, stue samt kælder). Det hele blev installeret på 1 dag.

Allergien er meget aftagende, kælderen er lugtfri og fugten er meget aftagende efter blot 2 mdr. Samtidig kan Grete lettere styre temperaturen i hele huset og hendes varmepumpe,- og brændeovns varmebidrag er væsentlig bedre udnyttet.

Anne Maries støvmideallergi og fugtige luft

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. De blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu rigtig dejlig og frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES VENTILATIONSSYSTEM

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,