Ventilationsanlæg med varmegenvinding 

Går du med tanker om at få installeret ventilation med varmegenvinding hjemme hos dig?

Hos AIRbyNATURE har vi udviklet et innovativt ventilationssystem. Det er en mellemting mellem et Genvex anlæg og en ventilator. Du kan høste mange fordele ved at investere i AIRbyNATURE, og vi tør godt garantere dig, at du både kan spare penge på din varmeregning og forbedre dit indeklima markant. AIRbyNATURE er ikke at sammenligne med et hvilket som helst ventilationsanlæg – det er helt sit eget med sine helt egne og unikke fordele.

Vil du gerne vide mere om vores ventilationsanlæg med varmegenvinding? Så tøv ikke med at kontakte os.  

Komplet ventilationsanlæg – pris på anlæg til alle bygninger

AIRbyNATURE kan bruges i stort set alle former for bygninger. Hvad enten du gerne vil have installeret et ventilationsanlæg hjemme i privaten, på kontoret, på en skole eller i en institution, har du muligheden for dette. Der er mange penge at spare ved at få monteret AIRbyNATURE som dit ventilationsanlæg, og sammenlignet med andre lignende produkter på markedet er det en meget økonomisk løsning.

Når det kommer til ventilationsanlæg og pris, er det langt hen ad vejen en individuel sag. Prisen afhænger i høj grad af, hvor stor en bygning og hvor mange kvadratmeter, der er tale om. Vil du gerne have en ventilation pris, er du altid velkommen til at tage fat i os, så vi kan tage en snak. 

Fordele ved AIRbyNATURE ventilation med varmegenvinding

  • Der er både tid og penge at spare i forbindelse med monteringen af AIRbyNATURE takket være rørløs ventilation. 
  • Du kan nyde godt af en forbrugsbesparelse på helt op til 50 % i forhold til konventionelle anlæg.
  • Det er nemt at udføre service på dit AIRbyNATURE ventilationsanlæg, som eksempelvis filterskiftning.
  • Du får et godt indeklima og en behagelig temperatur – uanset om det er koldt eller varmt udenfor.
  • Du får et støjsvagt system i et enkelt og diskret design, som du stort set ikke bemærker.
  • Du reducerer risikoen for fugt, skimmelsvamp, støv og andre uønskede partikler markant.

Skal vi tage en snak om varmegenvindingsanlæg og pris?

Måske vil du gerne vide mere om vores AIRbyNATURE anlæg? Eller måske er du nysgerrig efter at kende prisen på at få installeret et på dit kontor eller hjemme i din privatbolig? Uanset hvad sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi rådgiver dig gerne om, hvad der vil være den bedste løsning for dig i forhold til ventilation, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du har en helt konkret pris at forholde dig til.

Giv os et kald på telefon 64 63 71 00, og du kan sende os en mail på info@airbynature.com Så hører du fra os inden for kort tid.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ VORES VARMEGENVINDINGSANLÆG

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,
RØRFRI VENTILATION

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima.

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

HURTIG OG NEM INSTALLATION

GOD ØKONOMI OG PENGE AT SPARE

NEM ADGANG TIL SERVICERING OG INGEN BØVL

GODT INDEKLIMA OG BEHAGELIG TEMPERATUR

GODT INDEKLIMA I DIN EGEN BOLIG

Et ventilationssystem fra AirByNature er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for huset, helbredet og familien.

Du skal vælge et ventilationssystem fra AirByNature, hvis din boligs indeklima er påvirket af skimmelsvamp, fugt, støv, pollen eller det har et højt niveau af CO2 eller radon.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AirByNatures ventilationssystem den rette løsning; nem, skånsom, hurtig og økonomisk.

INDEKLIMAKORT

Bestil et indeklimakort, så du selv kan lave en hurtig måling af indeklimaet i din egen bolig. Bestil indeklimakortet her.

UFORPLIGTENDE TILBUD

Det kan være svært at forestille sig, hvad en god og effektiv ventilationsløsning koster. Lad os hjælpe dig og din familie ved at lave et uforpligtende tilbud. Se mere her.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook. Vi laver bl.a. nyttige opslag om et godt og sundt indeklima.

KUNDEOPLEVELSER

Gretes allergi og kælderproblemer

Grete har problemer med pollenallergi. Samtidig har hun udfordringer med en kælder, der er fugtig samt lugter af kælder.

Vi installerede fem enheder i huset: 1 vekselenhed i kælder, 1 vekselenhed på 1 sal, samt 3 hjælpe-/inde-enheder (soveværelse, stue samt kælder). Det hele blev installeret på 1 dag.

Allergien er meget aftagende, kælderen er lugtfri og fugten er meget aftagende efter blot 2 mdr. Samtidig kan Grete lettere styre temperaturen i hele huset og hendes varmepumpe,- og brændeovns varmebidrag er væsentlig bedre udnyttet.

Anne Maries støvmideallergi og fugtige luft

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. De blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu rigtig dejlig og frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES VARMEGENVINDINGSANLÆG

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,