Ventilationsanlæg til villa

Vil du gerne have installeret et effektivt ventilationsanlæg i din villa?

Hos AIRbyNATURE kan vi tilbyde dig villaventilation. Vores villa ventilationsanlæg hører til blandt de mest innovative og effektive på markedet, og vil du gerne sikre dig et godt og sundt indeklima i dit hjem, kan du med rette investere i vores ventilation til villa. Vi kan tilbyde dig en professionel løsning til en god pris, og vi sørger for alt, der har med levering og montering at gøre.

Lad vejen til et sundt indeklima gå gennem os – så er du sikker på, at du opnår et godt resultat.

Villaventilation pris – hvad vil det koste dig?

Hvilket anlæg, der vil være det bedste til din bolig, afhænger af flere faktorer. Blandt andet hvor mange kvadratmeter bolig, du har, og hvor mange rum, du gerne vil have ventilationsanlægget til at dække.

For at give dig en konkret villaventilation pris har vi derfor brug for flere oplysninger fra dig. Kontakt os meget gerne, hvis du gerne vil have en pris på et effektivt ventilationsanlæg til din villa. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig, som du kan takke ja eller nej til.

Hvorfor er det smart med et villa ventilationsanlæg?

Der er ikke bare en, men mange gode grunde til, at det kan give god mening for dig at investere i et ventilationsanlæg til din villa. En af de primære grunde til, at vores kunder vælger at få sat et ventilationsanlæg, er dog, at de gerne vil have et sundt indeklima i deres bolig. 

Et sundt indeklima holder ikke alene din bolig sund og fri for ubehagelige overraskelser som skimmelsvamp eller råd. Et sundt indeklima er også afgørende for din sundhed. Du opholder dig mange timer i dit hjem hver eneste dag, og det er derfor afgørende for dit helbred og dit overskud, at den luft, du indånder, når du er hjemme, er sund og frisk.

Fordele ved villaventilation

  • Der er altid frisk, ny luft i din bolig.
  • Du er sikret et sundt og godt indeklima i din bolig.
  • Du kan få fjernet fugt og nedsætte luftfugtigheden.
  • Du forøger din villas værdi ved at få monteret et ventilationsanlæg.

Er du interesseret i at vide mere om vores villaventilation?

Hvad enten du gerne vil bestille et ventilationsanlæg til din villa, eller du gerne vil vide mere om de produkter, vi fører, hører vi altid gerne fra dig. Vi sidder klar ved telefonen inden for vores åbningstid, og der er ikke det spørgsmål, vi ikke vil svare på, når det kommer til vores ventilationsanlæg til villaer.

Ring til os allerede i dag på telefon telefon 64 63 71 00, og du kan sende os en mail på info@airbynature.com

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES VENTILATIONSANLÆG

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,
RØRFRI VENTILATION

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima.

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

HURTIG OG NEM INSTALLATION

GOD ØKONOMI OG PENGE AT SPARE

NEM ADGANG TIL SERVICERING OG INGEN BØVL

GODT INDEKLIMA OG BEHAGELIG TEMPERATUR

GODT INDEKLIMA I DIN EGEN BOLIG

Et ventilationssystem fra AirByNature er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for huset, helbredet og familien.

Du skal vælge et ventilationssystem fra AirByNature, hvis din boligs indeklima er påvirket af skimmelsvamp, fugt, støv, pollen eller det har et højt niveau af CO2 eller radon.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AirByNatures ventilationssystem den rette løsning; nem, skånsom, hurtig og økonomisk.

INDEKLIMAKORT

Bestil et indeklimakort, så du selv kan lave en hurtig måling af indeklimaet i din egen bolig. Bestil indeklimakortet her.

UFORPLIGTENDE TILBUD

Det kan være svært at forestille sig, hvad en god og effektiv ventilationsløsning koster. Lad os hjælpe dig og din familie ved at lave et uforpligtende tilbud. Se mere her.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook. Vi laver bl.a. nyttige opslag om et godt og sundt indeklima.

KUNDEOPLEVELSER

Gretes allergi og kælderproblemer

Grete har problemer med pollenallergi. Samtidig har hun udfordringer med en kælder, der er fugtig samt lugter af kælder.

Vi installerede fem enheder i huset: 1 vekselenhed i kælder, 1 vekselenhed på 1 sal, samt 3 hjælpe-/inde-enheder (soveværelse, stue samt kælder). Det hele blev installeret på 1 dag.

Allergien er meget aftagende, kælderen er lugtfri og fugten er meget aftagende efter blot 2 mdr. Samtidig kan Grete lettere styre temperaturen i hele huset og hendes varmepumpe,- og brændeovns varmebidrag er væsentlig bedre udnyttet.

Anne Maries støvmideallergi og fugtige luft

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. De blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu rigtig dejlig og frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES VENTILATIONSANLÆG

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,