Varmeveksler luft – en miljøvenlig løsning

Overvejer du, om du skal investere i en luft til luft varmeveksler?

Hos AIRbyNATURE forhandler vi en lang række af ventilationssystemer og varmepumper. Med en af vores effektive varmevekslere kan du spare mange penge på din varmeregning og samtidig glæde dig over, at du gør miljøet en tjeneste. 

Vi både leverer og monterer din varmeveksler luft, så det bliver så nemt for dig som muligt at investere i en effektiv og langtidsholdbar løsning, der forbedrer dit indeklima og nedsætter dit energiforbrug. 

Hvordan fungerer en luft til luft varmeveksler?

En luft til luft varmeveksler er i princippet det samme som en luft til luft varmepumpe. Du kan bruge den til flere ting, og hvad enten du gerne vil have kølet et rum ned, varmet et rum op, eller tændt for air-condition på en hed sommerdag, kan du gøre det med en varmeveksler i hjemmet. 

En varmeveksler overfører, som navnet antyder, varme fra et element til et andet element. Det foregår helt lavpraktisk på den måde, at din luft varmeveksler trækker luft ind udefra, sætter luften under tryk, trækker energien ud af luften og tilfører den energi til den friske luft, der bliver sendt ud i din bolig. 

På den måde får du altså mest muligt ud af de energiressourcer, der er til rådighed, og du kan opnå en stor besparelse på din varmeregning. Den energi, der naturligt er omkring dig i din bolig, bliver altså anvendt til at varme eller køle. Det er et fornuftigt og miljøvenligt alternativ til at varme din bolig op med el-varme.  

Hvad er der af fordele ved en varmeveksler luft til luft?

  • Den er ideel til at opvarme et sommerhus eller en mindre bolig.
  • Du kan spare penge på din varmeregning (går du fra el-varme, vil du kun bruge cirka en tredjedel af, hvad du gør med el-varme). 
  • Det er en miljøvenlig, grøn opvarmningsform.
  • Det er relativt billigt at anskaffe dig en varmeveksler luft.
  • Du er ikke afhængig af, at der er trukket varmerør, eller at der er installeret radiatorer.
  • Langt de fleste varmevekslere kan ikke kun bruges til at varme din bolig op, men også til at køle ned om sommeren. 
  • Du får en god luftcirkulation i din bolig, der er med til at forbedre dit indeklima. 

Hvilken varmeveksler skal du vælge?

Der findes forskellige former for varmevekslere luft til luft, og når du skal vælge hvilken, du skal investere i, skal du både være opmærksom på størrelsen på din grund og din bolig. 

Har du et mindre hus, der ligger på en mindre grund, behøver du ikke at gå efter en af de mest kraftige modeller, da det ikke er nødvendigt med nær så meget energi. Bor du derimod i en større bolig, vil du have brug for en mere kraftfuld varmeveksler, da der skal mere energi til at varme din bolig op. 

Vil du gerne have professionel hjælp til at vurdere, hvilken luft til luft varmeveksler, du skal investere i? Så hjælper vi dig meget gerne. Vi kan rådgive dig om alt, der vedrører varmevekslere og ventilation, og vi har præcis det anlæg, du har brug for. 

Varmeveksler luft – bestil allerede i dag

Har du spørgsmål til vores luft til luft varmeveksler? Eller vil du gerne vide mere om, hvornår vi kan levere en hos dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefon 64 63 71 00, og du kan sende os en mail på info@airbynature.com

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES VARMEVEKSLER

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,RØRFRI VENTILATION

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima.

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

HURTIG OG NEM INSTALLATION

GOD ØKONOMI OG PENGE AT SPARE

NEM ADGANG TIL SERVICERING OG INGEN BØVL

GODT INDEKLIMA OG BEHAGELIG TEMPERATUR

GODT INDEKLIMA I DIN EGEN BOLIG

Et ventilationssystem fra AirByNature er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for huset, helbredet og familien.

Du skal vælge et ventilationssystem fra AirByNature, hvis din boligs indeklima er påvirket af skimmelsvamp, fugt, støv, pollen eller det har et højt niveau af CO2 eller radon.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AirByNatures ventilationssystem den rette løsning; nem, skånsom, hurtig og økonomisk.

INDEKLIMAKORT

Bestil et indeklimakort, så du selv kan lave en hurtig måling af indeklimaet i din egen bolig. Bestil indeklimakortet her.

UFORPLIGTENDE TILBUD

Det kan være svært at forestille sig, hvad en god og effektiv ventilationsløsning koster. Lad os hjælpe dig og din familie ved at lave et uforpligtende tilbud. Se mere her.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook. Vi laver bl.a. nyttige opslag om et godt og sundt indeklima.

KUNDEOPLEVELSER

Gretes allergi og kælderproblemer

Grete har problemer med pollenallergi. Samtidig har hun udfordringer med en kælder, der er fugtig samt lugter af kælder.

Vi installerede fem enheder i huset: 1 vekselenhed i kælder, 1 vekselenhed på 1 sal, samt 3 hjælpe-/inde-enheder (soveværelse, stue samt kælder). Det hele blev installeret på 1 dag.

Allergien er meget aftagende, kælderen er lugtfri og fugten er meget aftagende efter blot 2 mdr. Samtidig kan Grete lettere styre temperaturen i hele huset og hendes varmepumpe,- og brændeovns varmebidrag er væsentlig bedre udnyttet.

Anne Maries støvmideallergi og fugtige luft

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. De blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu rigtig dejlig og frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES VARMEVEKSLER

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,