Genvindingsanlæg til alle typer af boliger

Vil du gerne have monteret et genvindingsanlæg i din private bolig eller i din virksomhed? 

Du kan høste mange fordele, hvis du får installeret et AIRbyNATURE genvindingsanlæg. Ikke nok med at du får skabt et sundt indeklima med en tilpas luftfugtighed, der er sundt at opholde sig i. Du kan også spare mange penge i forbrug. Køber du et genvindingsanlæg gennem os, sørger vi for alt lige fra levering til montering.

Optimer din bolig med et AIRbyNATURE genvindingsanlæg – og nyd godt af de mange fordele, det bringer med sig, mange år frem i tiden.  

Genvindingsanlæg test – vælg den bedste løsning

Det kan være lidt af en jungle at skulle igennem, når du skal på jagt efter et genvindingsanlæg til din bolig. For hvilket anlæg er det helt rigtige og mest optimale til lige præcis de behov, du har? Et godt råd er at tage et kig på en genvindingsanlæg test. Her kan du skabe dig et overblik over hvilke anlæg, der er gode til hvad, og hvilke anlæg, der vinder i test.

Hos AIRbyNATURE er vi eksperter i alt, der har med genvindingsanlæg at gøre, og vi rådgiver også gerne dig, når du skal finde det helt rigtige genvindingsanlæg til din virksomhed eller din private bolig.

Hvad er der af fordele ved et genvindingsanlæg?

En af de helt klare fordele ved et genvindingsanlæg er, at du ikke alene får udskiftet luften i din bolig, så du får et godt indeklima med en tilpas luftfugtighed. Du kan også spare en hel del på din varmeregning, da energien fra den brugte luft, bliver genanvendt til at varme den nye luft op. 

Derfor skal du få installeret et genvindingsanlæg

  • Du får en økonomisk gevinst i form af besparelse på din varmeregning.
  • Du får et sundt indeklima i din bolig, der gør det sundere for dig og andre at opholde sig der.
  • Du nedsætter risikoen markant for råd, skimmelsvamp og andre gener.
  • Du får pustet frisk, ny luft ind i din bolig, der er renset for støv, pollen og andet.
  • Du øger værdien af din bolig.

Det skal du være opmærksom på

Selvom du får monteret et genvindingsanlæg, må du ikke glemme, at det stadig har stor værdi for din bolig, at du lufter ud dagligt. På samme måde skal du endelig også fortsætte med at tænde for emhætten, når du laver mad, at lufte ud på badeværelset, når du har været i bad, og så vidt muligt undgå at tørre tøj indendørs. 

Det giver dig sammen med dit genvindingsanlæg en rigtig god forudsætning for at kunne bevare et godt og sundt indeklima.

Har du brug for råd fra en professionel?

Vil du gerne vide mere om, hvad et genvindingsanlæg kan gøre for dig og din bolig? Eller er du nysgerrig efter at høre mere om vores priser? Uanset hvad er du velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 64 63 71 00, og du kan sende os en mail på info@airbynature.com

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du ringer til os inden for vores åbningstider, og derudover har du altid mulighed for at sende en mail afsted til os. 

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES GENVINDINGSANLÆG

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,RØRFRI VENTILATION

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima.

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

HURTIG OG NEM INSTALLATION

GOD ØKONOMI OG PENGE AT SPARE

NEM ADGANG TIL SERVICERING OG INGEN BØVL

GODT INDEKLIMA OG BEHAGELIG TEMPERATUR

GODT INDEKLIMA I DIN EGEN BOLIG

Et ventilationssystem fra AirByNature er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for huset, helbredet og familien.

Du skal vælge et ventilationssystem fra AirByNature, hvis din boligs indeklima er påvirket af skimmelsvamp, fugt, støv, pollen eller det har et højt niveau af CO2 eller radon.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AirByNatures ventilationssystem den rette løsning; nem, skånsom, hurtig og økonomisk.

INDEKLIMAKORT

Bestil et indeklimakort, så du selv kan lave en hurtig måling af indeklimaet i din egen bolig. Bestil indeklimakortet her.

UFORPLIGTENDE TILBUD

Det kan være svært at forestille sig, hvad en god og effektiv ventilationsløsning koster. Lad os hjælpe dig og din familie ved at lave et uforpligtende tilbud. Se mere her.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook. Vi laver bl.a. nyttige opslag om et godt og sundt indeklima.

KUNDEOPLEVELSER

Gretes allergi og kælderproblemer

Grete har problemer med pollenallergi. Samtidig har hun udfordringer med en kælder, der er fugtig samt lugter af kælder.

Vi installerede fem enheder i huset: 1 vekselenhed i kælder, 1 vekselenhed på 1 sal, samt 3 hjælpe-/inde-enheder (soveværelse, stue samt kælder). Det hele blev installeret på 1 dag.

Allergien er meget aftagende, kælderen er lugtfri og fugten er meget aftagende efter blot 2 mdr. Samtidig kan Grete lettere styre temperaturen i hele huset og hendes varmepumpe,- og brændeovns varmebidrag er væsentlig bedre udnyttet.

Anne Maries støvmideallergi og fugtige luft

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. De blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu rigtig dejlig og frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES GENVINDINGSANLÆG

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,