Få et sundt indeklima med mekanisk ventilation 

Går du med overvejelser om, hvorvidt din bolig vil have godt af en form for mekanisk ventilation?

Hos AIRbyNATURE er vi eksperter i alt, der har med mekanisk ventilation at gøre. Vi forhandler forskellige former for ventilationssystemer, og vi hjælper også gerne dig med at finde ud af, hvilken løsning der vil være den optimale for dig og din bolig. 

Med mekanisk ventilation kan du sikre dig, at der er et godt indeklima i din bolig, og du kan holde ubehagelige overraskelser som fugt og skimmelsvamp for døren. 

Hvad er mekanisk ventilation med varmegenvinding?

Går du efter mekanisk ventilation med varmegenvinding, kan du slå to fluer med et smæk. Du kan både skabe ventilation i din bolig og få boligen varmet op samtidig. Der er her tale om et avanceret ventilationsanlæg, som tager varmeenergien fra den luft, der bliver suget ud af din bolig, og overfører den til den nye, friske luft, der bliver sendt ind i din bolig.  

Hvis du sammenligner det med at lufte ud i din bolig, hvor du åbner døre og vinduer på vid gab for at skabe gennemtræk, så går der ikke noget til spilde, når du anvender mekanisk ventilation med varmegenvinding. Den varme luft bliver ikke smidt ud af vinduet – varmeenergien i den luft, der skal skiftes ud, bliver genanvendt til at varme din bolig op.  

Mekanisk ventilation kælder – har du overvejet det?

Er dit hus udstyret med en kælder? Så kender du sikkert alt til det fugtige miljø, der kan opstå nede under dit hus. Her kan det være svært at få luftet tilstrækkeligt ud, og bruger du din kælder til beboelse, vil det være en rigtig god investering med mekanisk ventilation. Så kan du være sikker på, at du og din familie ikke opholder jer i et fugtigt miljø, der i værste fald kan gå ud over helbredet.  

Mekanisk ventilation til badeværelset kan også være en nødvendighed, da det kan være svært at komme af med al den fugt, der opstår, når der bliver taget lange, varme bade. Måske har du et lille vindue, der ikke hjælper meget, når der skal luftes ud, eller måske har du et badeværelse, der slet ikke er udstyret med et vindue? I sådanne tilfælde vil det være en god ide at overveje, om der skal installeres en form for mekanisk ventilation, så al den fugtige luft kan blive ført væk. 

Hvad er der af fordele og ulemper ved mekanisk ventilation?

Som med alt andet er der både fordele og ulemper forbundet med mekanisk ventilation. Vi starter med fordelene og ser på ulemperne bagefter.

Fordele ved mekanisk ventilation

  • Du skal ikke selv sørge for at lufte ud og få frisk luft ind – det foregår helt automatisk.
  • Du får en mere effektiv udluftning, end hvis du selv lufter ud på naturlig vis.
  • Du kan få luftet ud uanset vind og vejr.
  • Du får et bedre indeklima, hvor den forurenede luft hele tiden bliver skiftet ud.
  • Du minimerer risikoen for fugt, skimmelsvamp og andre gener.
  • Vælger du mekanisk ventilation med varmegenvinding, kan du slippe for at lade varme gå til spilde, når du åbner vinduer og døre.

Ulemper ved mekanisk ventilation

  • Du kan ikke få et helt lydløst ventilationssystem. Der er dog stor forskel på, hvor meget støj de forskellige anlæg sender ud.
  • Du skal bruge strøm for at lufte ud – det skal du ikke, når du nøjes med at åbne vinduer og døre.
  • Du skal vedligeholde og rense dit ventilationssystem med jævne mellemrum.
  • Mekanisk ventilation er relativt dyrt i indkøb og installation.

Mekanisk ventilation – pris hos os?

Vil du gerne vide mere om de priser, vi kan tilbyde? Så kontakt os per telefon eller mail.

Giv os et kald på telefon 64 63 71 00, og du kan sende os en mail på info@airbynature.com

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES MEKANISKE VENTILATION

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,RØRFRI VENTILATION

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima.

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

HURTIG OG NEM INSTALLATION

GOD ØKONOMI OG PENGE AT SPARE

NEM ADGANG TIL SERVICERING OG INGEN BØVL

GODT INDEKLIMA OG BEHAGELIG TEMPERATUR

GODT INDEKLIMA I DIN EGEN BOLIG

Et ventilationssystem fra AirByNature er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for huset, helbredet og familien.

Du skal vælge et ventilationssystem fra AirByNature, hvis din boligs indeklima er påvirket af skimmelsvamp, fugt, støv, pollen eller det har et højt niveau af CO2 eller radon.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AirByNatures ventilationssystem den rette løsning; nem, skånsom, hurtig og økonomisk.

INDEKLIMAKORT

Bestil et indeklimakort, så du selv kan lave en hurtig måling af indeklimaet i din egen bolig. Bestil indeklimakortet her.

UFORPLIGTENDE TILBUD

Det kan være svært at forestille sig, hvad en god og effektiv ventilationsløsning koster. Lad os hjælpe dig og din familie ved at lave et uforpligtende tilbud. Se mere her.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook. Vi laver bl.a. nyttige opslag om et godt og sundt indeklima.

KUNDEOPLEVELSER

Gretes allergi og kælderproblemer

Grete har problemer med pollenallergi. Samtidig har hun udfordringer med en kælder, der er fugtig samt lugter af kælder.

Vi installerede fem enheder i huset: 1 vekselenhed i kælder, 1 vekselenhed på 1 sal, samt 3 hjælpe-/inde-enheder (soveværelse, stue samt kælder). Det hele blev installeret på 1 dag.

Allergien er meget aftagende, kælderen er lugtfri og fugten er meget aftagende efter blot 2 mdr. Samtidig kan Grete lettere styre temperaturen i hele huset og hendes varmepumpe,- og brændeovns varmebidrag er væsentlig bedre udnyttet.

Anne Maries støvmideallergi og fugtige luft

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. De blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu rigtig dejlig og frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEKANISK VENTILATION

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,