Få styr på luftfugtigheden i din bolig med en indendørs fugtmåler 

Er du usikker på, om luftfugtigheden er, som den skal være, hjemme hos dig?

En for høj luftfugtighed i din bolig er aldrig godt. Det kan ikke alene medføre alvorlige skader på din bolig som eksempelvis skimmelsvamp eller fugtskader, der er dyre at udbedre. Det kan også give dig helbredsmæssige problemer som hovedpine, allergi eller andre generende symptomer. 

Hos AIRbyNATURE kan du købe moderne og effektive ventilationsanlæg, der kan sikre dig en tilpas luftfugtighed samt et sundt og optimalt indeklima i din bolig.

Her i artiklen vil vi se nærmere på måling af indeklima, og hvad du kan gøre, hvis en fugtmåler afslører, at luftfugtigheden er for høj hjemme hos dig. 

Derfor skal du investere i en indeklimamåler

En indeklimamåler kan fortælle dig, hvordan det står til med luftfugtigheden i dit hjem. Det er ikke usædvanligt, at luftfugtigheden er for høj, men det er vigtigt, at du finder ud af det, så du kan gøre noget ved det. For det er hverken sundt for dig eller din bolig at fortsætte med det.

Når du eller andre familiemedlemmer er hjemme, bliver der helt automatisk afgivet en masse fugt. Det gælder både, når der bliver taget bad, vasket tøj eller lavet mad. Den fugt skal imidlertid ikke hobe sig op i din bolig – så er det, luftfugtigheden bliver for høj.

Ved at få foretaget en måling og vurdering af indeklimaet hjemme hos dig kan du gøre både dig selv og din bolig en stor tjeneste.  

Anvend en CO2 måler – indeklimaet er ikke til at spøge med 

En indeklimamåler er ikke nogen stor investering, og du vil kunne købe den i de fleste byggemarkeder eller på nettet. Er du ikke selv fortrolig med at anvende den til måling af luftfugtighed, kan du hente professionel hjælp ind til det. 

En måling af luftfugtigheden indendørs er det første skridt til en optimal luftfugtighed indendørs – og det er et vigtigt skridt, som er godt givet ud på den lange bane. 

Måling af luftfugtighed – hvad kan du gøre for at sænke luftfugtigheden?

Afslører din indeklimamåler, at luftfugtigheden er for høj hjemme ved dig, er der flere ting, du kan gøre.

  • Sørg for at lufte ud mindst tre gange dagligt af 10 minutter – og sørg for, at der er gennemtræk.
  • Sørg for altid at tænde emhætten, når du laver mad – tænd hellere for tidligt end for sent.
  • Undgå at tørre tøj indendørs.
  • Luft grundigt ud på badeværelset, når du har været i bad.
  • Luft grundigt ud i det rum, hvor du vasker tøj. Både vaskemaskine og tørretumbler afgiver masser af fugt.
  • Undgå, at et eller flere rum i din bolig er uopvarmet.
  • Invester i et ventilationssystem, der sikrer en optimal luftfugtighed i din bolig.

Vil du gerne være helt sikker på, at dit indeklima er, som det skal være?

Måling af fugt er det første skridt til at forbedre dit indeklima. Men det kan ikke alene løse problemet, hvis luftfugtigheden er for høj hjemme hos dig. 

Den mest effektive måde at få luftfugtigheden ned på er ved at investere i et ventilationsanlæg, som eksempelvis dem, vi kan tilbyde hos AIRbyNATURE. Vores ventilationsanlæg er alle innovative og effektive, og du kan både købe dem med eller uden varmegenvinding.

Vil du gerne vide mere om indeklima måling privat?

Så er du velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefon 64 63 71 00, og du kan sende os en mail på info@airbynature.com

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du ringer til os inden for vores åbningstider, og derudover har du altid mulighed for at sende en mail afsted til os. 

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES VENTILATIONSSYSTEM

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,RØRFRI VENTILATION

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima.

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

HURTIG OG NEM INSTALLATION

GOD ØKONOMI OG PENGE AT SPARE

NEM ADGANG TIL SERVICERING OG INGEN BØVL

GODT INDEKLIMA OG BEHAGELIG TEMPERATUR

GODT INDEKLIMA I DIN EGEN BOLIG

Et ventilationssystem fra AirByNature er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for huset, helbredet og familien.

Du skal vælge et ventilationssystem fra AirByNature, hvis din boligs indeklima er påvirket af skimmelsvamp, fugt, støv, pollen eller det har et højt niveau af CO2 eller radon.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AirByNatures ventilationssystem den rette løsning; nem, skånsom, hurtig og økonomisk.

INDEKLIMAKORT

Bestil et indeklimakort, så du selv kan lave en hurtig måling af indeklimaet i din egen bolig. Bestil indeklimakortet her.

UFORPLIGTENDE TILBUD

Det kan være svært at forestille sig, hvad en god og effektiv ventilationsløsning koster. Lad os hjælpe dig og din familie ved at lave et uforpligtende tilbud. Se mere her.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook. Vi laver bl.a. nyttige opslag om et godt og sundt indeklima.

KUNDEOPLEVELSER

Gretes allergi og kælderproblemer

Grete har problemer med pollenallergi. Samtidig har hun udfordringer med en kælder, der er fugtig samt lugter af kælder.

Vi installerede fem enheder i huset: 1 vekselenhed i kælder, 1 vekselenhed på 1 sal, samt 3 hjælpe-/inde-enheder (soveværelse, stue samt kælder). Det hele blev installeret på 1 dag.

Allergien er meget aftagende, kælderen er lugtfri og fugten er meget aftagende efter blot 2 mdr. Samtidig kan Grete lettere styre temperaturen i hele huset og hendes varmepumpe,- og brændeovns varmebidrag er væsentlig bedre udnyttet.

Anne Maries støvmideallergi og fugtige luft

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. De blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu rigtig dejlig og frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES VENTILATIONSSYSTEM

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,