Luftrenser til din bolig

Overvejer du, om du skal få installeret en luftrenser i hjemmet, så du kan få et bedre og mere sundt indeklima?

Med en AIRbyNATURE luftrenser får du en innovativ og professionel løsning, der vil gøre en stor forskel i dit hjem. Vores mekaniske luftrenser sørger for, at dit indeklima bliver forbedret, og at der ikke svæver en masse unødigt støv, pollen eller andet rundt, der kan være med til at forurene den luft, du og din familie indånder, når I er derhjemme. 

Bedste luftrenser i test – hvilken skal du vælge?

Der findes mange forskellige former for luftrensere på markedet. Går du efter en luftrenser med mekanisk filter, kan du sikre dig, at du ikke får fingrene i en luftrenser, der genererer ozon. Det kan nemlig medføre mere skade end gavn. Hos os kan du købe den bedste luftrenser, der er sund for både din bolig og de mennesker, der bor deri, og som indånder luften i boligen hver eneste dag og nat.  

Luftrenser allergi – kan afhjælpe symptomer

Døjer du med støvallergi? Eller kan du ikke tåle pollen? Så kan du have stor glæde af at få installeret en luftrenser i dit hjem. Bliver luften ikke renset tilstrækkeligt i form af udluftning, brug af emhætte med videre, vil der svæve en masse støv, pollen, røg og andet rundt i luften i dit hjem. Og det kan give dig svære problemer, hvis du er allergiker.

En luftrenser og allergi er gode venner, da luftrenseren netop renser luften i dit hjem. Dermed bliver der fjernet nogle af de ting i luften, du som allergiker kan være allergisk over for. 

Skab en tilpas luftfugtighed i huset

En for høj luftfugtighed er aldrig godt. Det kan i værste fald medføre skimmelsvamp eller råd i din bolig, og det medfører helt generelt et dårligt indeklima, det ikke er sundt at opholde sig i. Et luftrensningsanlæg renser luften og sørger for, at den bliver udskiftet med frisk luft, og det medfører en tilpas luftfugtighed, der hverken er for høj eller for lav. 

Mekanisk luftrenser test – når kun det bedste er godt nok

Når du skal vælge en luftrenser til din bolig, kan du med fordel gå ind og se på nogle af de luftrenser tests, der findes på nettet. Her kan du se hvilke luftrensere, der klarer sig bedst i test, og hvilke du gør klogest i at holde dig fra. 

Hos AIRbyNATURE er vi stolte af de luftrensere, vi kan tilbyde dig, da de alle klarer sig godt i de tests, de er med i, og de alle kan give dig et hjem med et sundt og godt indeklima.

Vil du gerne have et bedre indeklima hjemme hos dig?

Overvejer du, om du skal få installeret en luftrenser hjemme hos dig? Har du spørgsmål til vores produkter, er du mere end velkommen til at rette henvendelse til os. Det gælder både, hvis du har spørgsmål til priser, montering, funktioner eller noget helt andet. Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 64 63 71 00, og du kan sende os en mail på info@airbynature.com

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES LUFTRENSER

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,RØRFRI VENTILATION

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima.

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

HURTIG OG NEM INSTALLATION

GOD ØKONOMI OG PENGE AT SPARE

NEM ADGANG TIL SERVICERING OG INGEN BØVL

GODT INDEKLIMA OG BEHAGELIG TEMPERATUR

GODT INDEKLIMA I DIN EGEN BOLIG

Et ventilationssystem fra AirByNature er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for huset, helbredet og familien.

Du skal vælge et ventilationssystem fra AirByNature, hvis din boligs indeklima er påvirket af skimmelsvamp, fugt, støv, pollen eller det har et højt niveau af CO2 eller radon.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AirByNatures ventilationssystem den rette løsning; nem, skånsom, hurtig og økonomisk.

INDEKLIMAKORT

Bestil et indeklimakort, så du selv kan lave en hurtig måling af indeklimaet i din egen bolig. Bestil indeklimakortet her.

UFORPLIGTENDE TILBUD

Det kan være svært at forestille sig, hvad en god og effektiv ventilationsløsning koster. Lad os hjælpe dig og din familie ved at lave et uforpligtende tilbud. Se mere her.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook. Vi laver bl.a. nyttige opslag om et godt og sundt indeklima.

KUNDEOPLEVELSER

Gretes allergi og kælderproblemer

Grete har problemer med pollenallergi. Samtidig har hun udfordringer med en kælder, der er fugtig samt lugter af kælder.

Vi installerede fem enheder i huset: 1 vekselenhed i kælder, 1 vekselenhed på 1 sal, samt 3 hjælpe-/inde-enheder (soveværelse, stue samt kælder). Det hele blev installeret på 1 dag.

Allergien er meget aftagende, kælderen er lugtfri og fugten er meget aftagende efter blot 2 mdr. Samtidig kan Grete lettere styre temperaturen i hele huset og hendes varmepumpe,- og brændeovns varmebidrag er væsentlig bedre udnyttet.

Anne Maries støvmideallergi og fugtige luft

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. De blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu rigtig dejlig og frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES LUFTRENSER

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,