Affugter til brug i kælder eller andre rum

Bor du i en villa med kælder? Så kender du sikkert alt til de fugtproblemer, der kan være i sådan en.

Hos AIRbyNATURE kan du købe et innovativt og effektivt ventilationssystem, der renser luften i din bolig fra fugt, støv og andet. Med vores system kan du sikre dig et sundt indeklima med en optimal luftfugtighed og uden fugt. 

Vores ventilationsanlæg kan anvendes som affugter til kælder eller i hvilket som helst andet rum i din bolig. En affugter kan fjerne risikoen for fugtskader, skimmelsvamp og en række helbredsmæssige symptomer hos dig og andre familiemedlemmer. 

En luftaffugter, der passer på dig og din bolig

Er luftfugtigheden for høj i din bolig, kan det medføre en række alvorlige konsekvenser. Dit hus kan pådrage sig skader i form af skimmelsvamp, råd eller andre fugtskader. Du og din familie kan også blive påvirket, hvis luftfugtigheden ikke ligger på et optimalt niveau. Symptomerne kan være alt fra hovedpine og træthed til udvikling af allergi eller andre ubehagelige gener.

En luftaffugter sørger for, at fugten bliver taget ud af luften i din bolig. Og det sænker helt automatisk luftfugtigheden. Affugtning kan være nødvendigt, hvis du ikke har tid og overskud nok til at lufte tilstrækkeligt ud, eller hvis din bolig er udstyret med rum, hvori udluftning ikke er muligt. 

Med automatisk affugtning kan du sove godt om natten, velvidende at du og din familie ikke lever i et fugtigt indeklima, der kan være til gene for jer alle, og som på længere sigt kan medføre skader på boligen. 

Affugter til kælder – vil du også hellere være på den sikre side?

Uanset hvor flink du er til at lufte ud, tænde emhætten, når du laver mad, og så videre, kan det være svært at afgøre, hvordan det ser ud med luftfugtigheden i din bolig. For at være på den helt sikre side og kunne udelukke, at der er for meget fugt i din bolig, er det nødvendigt at få foretaget en måling af dit indeklima.

Uanset hvad målingen viser, kan det være en tryghed for dig at investere i en affugter. Med en affugter kan du være helt sikker på, at der bliver fjernet tilstrækkeligt med luft i de forskellige rum. 

Du må meget gerne fortsætte med alle de gode vaner i forhold til at lufte flittigt ud hver eneste dag og være ekstra opmærksom i vådrum som badeværelser og vaskerum. Også selvom du får monteret en effektiv affugter.

Køb affugter allerede i dag

Vil du gerne vide mere om de ventilationssystemer og affugtere, vi kan tilbyde dig her hos AIRbyNATURE? Så hører vi altid gerne fra dig. Du er velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. 

Vores telefonnummer er 64 63 71 00, og du kan sende os en mail på info@airbynature.com

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du ringer til os inden for vores åbningstider, og derudover har du altid mulighed for at sende en mail afsted til os. 

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES VENTILATIONSSYSTEM

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,RØRFRI VENTILATION

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima.

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

HURTIG OG NEM INSTALLATION

GOD ØKONOMI OG PENGE AT SPARE

NEM ADGANG TIL SERVICERING OG INGEN BØVL

GODT INDEKLIMA OG BEHAGELIG TEMPERATUR

GODT INDEKLIMA I DIN EGEN BOLIG

Et ventilationssystem fra AirByNature er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for huset, helbredet og familien.

Du skal vælge et ventilationssystem fra AirByNature, hvis din boligs indeklima er påvirket af skimmelsvamp, fugt, støv, pollen eller det har et højt niveau af CO2 eller radon.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AirByNatures ventilationssystem den rette løsning; nem, skånsom, hurtig og økonomisk.

INDEKLIMAKORT

Bestil et indeklimakort, så du selv kan lave en hurtig måling af indeklimaet i din egen bolig. Bestil indeklimakortet her.

UFORPLIGTENDE TILBUD

Det kan være svært at forestille sig, hvad en god og effektiv ventilationsløsning koster. Lad os hjælpe dig og din familie ved at lave et uforpligtende tilbud. Se mere her.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook. Vi laver bl.a. nyttige opslag om et godt og sundt indeklima.

KUNDEOPLEVELSER

Gretes allergi og kælderproblemer

Grete har problemer med pollenallergi. Samtidig har hun udfordringer med en kælder, der er fugtig samt lugter af kælder.

Vi installerede fem enheder i huset: 1 vekselenhed i kælder, 1 vekselenhed på 1 sal, samt 3 hjælpe-/inde-enheder (soveværelse, stue samt kælder). Det hele blev installeret på 1 dag.

Allergien er meget aftagende, kælderen er lugtfri og fugten er meget aftagende efter blot 2 mdr. Samtidig kan Grete lettere styre temperaturen i hele huset og hendes varmepumpe,- og brændeovns varmebidrag er væsentlig bedre udnyttet.

Anne Maries støvmideallergi og fugtige luft

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. De blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu rigtig dejlig og frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES VENTILATIONSSYSTEM

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,