SKAB DET BEDST MULIGE INDEKLIMA MED ET GENVEXANLÆG FRA AIRBYNATURE

Der er næppe noget, der er lige så vigtigt, end den luft, der findes omkring os. Desværre er det de færreste, der synes at gå op kvaliteten af den. Med et genvexanlæg til din private bolig eller din virksomhed har du mulighed for at tage kontrol over dit eget indeklima og skabe en lang række fordele for dig selv, dit hjem og dem, du omgiver dig med.

For der er rigtigt mange gode grunde til at få installeret et genvexanlæg. Du kan både spare penge på dine kommende varmeregninger, få et væsentligt bedre indeklima og holde gener som fugt, skimmelsvamp og andet for døren. Hos AIRbyNATURE har du mulighed for at købe et genvexanlæg, der er en moderne og effektiv ventilationsløsning. Vores genvexanlæg egner sig både til boliger såvel som kontorer. 

Køber du et genvexanlæg gennem os, kommer vi og monterer det for dig. Og vi sørger desuden for, at det er sat op til at virke optimalt i din bolig, på dit kontor – eller lige der, hvor du ellers gerne vil have et effektivt ventilationsanlæg, der giver dig det bedst mulige indeklima.   

HVAD KOSTER DET AT FÅ INSTALLERET ET GENVEXANLÆG?

Prisen for et genvexanlæg hos AIRbyNATURE er fuldt konkurrencedygtig i forhold til lignende produkter på markedet. Hvor meget, du skal betale, afhænger dog af hvor mange kvadratmeter, du gerne vil have dit genvexanlæg til at dække. Det er klart, at der vil være en vis forskel på, om du ejer et mindre byhus, eller om du ejer en større kontorbygning, hvori du gerne vil have installeret en ny og forbedret ventilationsløsning. 

Vil du gerne have oplyst en specifik pris på, hvad det vil koste dig at få installeret et nyt genvexanlæg? – Så vil vi naturligvis opfordre dig til at tage kontakt til os. Vores specialister kan hurtigt give dig en pris på en effektiv genvexløsning, der tager udgangspunkt i dine behov, og som vil have den optimale effekt hos dig. 

HVAD KAN DU HØSTE AF FORDELE I ET GENVEXANLÆG? 

Ventilation via at genvexanlæg fra AirByNature er en af de mest innovative løsninger, du kan få monteret i din privatbolig eller i den bygning, hvor du driver virksomhed. Og der er mange fordele ved at investere i et genvexanlæg. Nogle få af de mest åbenlyse fordele er:

  • Du får et særdeles godt indeklima, og al den dårlige luft i boligen bliver løbende skiftet ud hele tiden.
  • Du får renset luften i din bolig for pollen, støv og andre generende partikler, der kan være skadelige for din bolig og din personlige sundhed.
  • Du får en energibesparende løsning, og du kan spare mange penge på din varmeregning med et moderne genvexanlæg i din bolig. 
  • Du får en miljøvenlig, energibesparende og billig ventilationsløsning.
  • Du minimerer risikoen for uhensigtsmæssig fugt og hussvamp i din bolig.

DERFOR BØR DU OVERVEJE AT FÅ ET GENVEXANLÆG 

Langt de fleste danske husstande og bygninger er bygget og optimeret til at overholde nogle stringente energistandarder. Og valget af et effektiv ventilationsanlæg er essentielt i forhold til at optimere husets energiforbrug og sikre sig et godt og behageligt indeklima. Et genvexanlæg er et system, der leverer kontinuerlig ventilation 24 timer om dagen, 365 dage om året og sørger for at opretholde og forsyne husets rum med masser af frisk luft. 

Om vinteren sørger et genvexanlæg for at den friskfiltrerede luft, der kommer ind i bygningen, er tempereret ved hjælp af den varme, der kommer fra bygningen. Det giver naturligvis en konstant behagelig temperatur samt en klækkelig energibesparelse. Om sommeren sørger et genvexanlæg for at holde indeklimaet så behageligt som overhovedet muligt. Her overvåges den temperatur, der er udenfor, og så sørger systemet for at lukke masser af frisk luft ind udefra. Baseret på de indstillinger, du har sat på dit genvexanlæg, samt den løbende målinger af vejrforholdene i den omskiftelige danske sommer, finder genvexanlægget automatisk ud af, i hvilket omfang der skal tilføres mere frisk luft. På grund af den konstante cirkulation af luft vil det give en behageligt afkølet fornemmelse til boligen eller bygning og ikke mindst til de mennesker, der færdes her.

Et genvexanlæg anlæg sørger således for, at udluftningen og ventilationsniveauet hele tiden er perfekt. En naturlig udluftningsproces er på ingen måde lige så effektiv, da det ikke er menneskeligt muligt at foretage den gentagne åbning af vinduer og døre, der på baggrund af aktuelle vejrforhold giver det mest behagelige indeklima. Derfor er et genvexanlæg en investering i komfort, velvære og livskvalitet.

HVORFOR ER VENTILATION SÅ VIGTIGT?

At sørge for en tilpas ventilation med et genvexanlæg i et hus eller en hvilken som helst anden form for bygning, der bruges af mennesker, optimerer indeklimaet og kvaliteten af luft ved at skille sig af med toksiner og CO2. Det hjælper også med at kontrollere fugtigheden og reducerer således dannelsen af uhensigtsmæssig kondensdannelse i bygningen. Hertil kommer de energimæssige og temperaturmæssige fordele, som vi allerede har været inde på.

Luftkvaliteten kan blive påvirket af en række forskellige urenheder som for eksempel støv og pollen, men også af radon. I bygninger, der er tilbøjelige til at være fugtige eller kølige, er der desuden øget risiko for en uhensigtsmæssig dannelse af fugt, der også kan have nogle sundhedsmæssige konsekvenser – både for din bolig eller de lokaler, hvor du driver virksomhed, men også for dig selv. Dårlig ventilation kan i værste fald give forskellige problemer med vejrtrækningen – som for eksempel astma – og i et ganske gennemsnitligt hjem er nødvendigt at åbne vinduerne fire til seks gange om dagen i ti til tyve minutter for at skabe den optimale ventilation på den naturlige måde. Det er naturligvis her, at et genvexanlæg repræsenterer en ubetinget fordel, da det også sparer den enorme mængde tid og omhu, som det kræver at holde et hus tilstrækkeligt ventileret.  

HVEM KAN FÅ GAVN MEST GAVN AF ET GENVEXANLÆG?

For at få mest ud af et nyt genvexanlæg, er det vigtigt at have styr på nogle grundlæggende ting først. Det er for eksempel ganske vigtigt, at din bolig eller den bygning, hvor du har planer om at installere et genvexanlæg er forholdsvist tæt. Det behøver dog ikke at være 100 % hermetisk tæt – men det er tydeligt, at jo tættere dit hus eller dine lokaler er, desto mere effekt får du principielt ud af dit genvexanlæg. For hvad er formålet med at give sig selv den perfekte mulighed for at få fuld kontrol over ventilationen og varmegenvindingen i sit hus, hvis varmen alligevel siver ud gennem diverse skjulte åbninger og sprækker? 

Det svarer lidt til en forstørret udgave af den evige tabte kamp mellem en tændt radiator under et åbent vindue. Det er på ingen måde den optimale løsning. Heldigvis er langt de fleste husstande i Danmark i en sådan forfatning, at man sagtens kan tillade sig at installere et genvexanlæg, uden at det ville være et spild af ressourcer. Og chancen for, at du – som sidder her og læser om fordele ved genvexanlæg – har et hus, der kan bære et moderne genvexanlæg med overvældende udbytterige resultater, er utvivlsomt temmeligt stor. Så hvis din bolig er nogenlunde vedligeholdt, har du gennem monteringen af et genvexanlæg mulighed for at forbedre oplevelsen af dit hjem med et ubetinget bedre indeklima med fuld kontrol og et forbedret energiforbrug hele året rundt.    

   
Hvis du fortsat er i tvivl om, hvorvidt et genvexanlæg er en oplagt løsning for dig, er du naturligvis velkommen til at tage fat i os for at få professionel rådgivning og sparring. Hos AirByNature har vi kun interesse i at levere genvexløsninger, som vi ved giver 100 % tilfredse kunder og samarbejdspartnere. Vi har stor erfaring med at tilpasse genvexanlæg til forskellige bygninger og behov og har et stort kendskab til de udfordringer og mest oplagte løsningsmuligheder, der kan opstå. Så tøv ikke med at tage kontakt til os og få en konstruktiv dialog med vores team, der har den relevante ekspertise i alt, hvad der har med opsætning af genvexanlæg at gøre.

KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PÅ ET GENVEXANLÆG, DER PASSER TIL DIT BEHOV 

Uanset om du har spørgsmål til, hvordan et genvexanlæg fungerer, eller du gerne vil vide mere om vores priser på montering af genvexanlæg i din bolig eller din virksomhed, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi er gerne behjælpelige med at svare på alle de spørgsmål, du måtte have, og vi giver gerne gode råd og vejledning, der tager udgangspunkt i din situation samt dine ønsker. På den måde kan du sikre dig at du får et genvexanlæg, som passer fuldstændig til dine personlige behov. 

Du kan få fat i os ved at ringe til os på telefonnummer 64 63 71 00 inden for vores åbningstider. Du har også mulighed for at sende os en mail på info@airbynature.com. Slutteligt har du mulighed for at benytte dig af vores kontaktformular nederst på siden her. Angiv dine kontaktoplysninger i de relevante felter – så sørger vores specialister for at vende tilbage til dig, så du kan få svar på dine spørgsmål om vores genvexanlæg så hurtigt som muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES GENVEX ANLÆG

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,RØRFRI VENTILATION

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima.

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

HURTIG OG NEM INSTALLATION

GOD ØKONOMI OG PENGE AT SPARE

NEM ADGANG TIL SERVICERING OG INGEN BØVL

GODT INDEKLIMA OG BEHAGELIG TEMPERATUR

GODT INDEKLIMA I DIN EGEN BOLIG

Et ventilationssystem fra AirByNature er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for huset, helbredet og familien.

Du skal vælge et ventilationssystem fra AirByNature, hvis din boligs indeklima er påvirket af skimmelsvamp, fugt, støv, pollen eller det har et højt niveau af CO2 eller radon.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AirByNatures ventilationssystem den rette løsning; nem, skånsom, hurtig og økonomisk.

INDEKLIMAKORT

Bestil et indeklimakort, så du selv kan lave en hurtig måling af indeklimaet i din egen bolig. Bestil indeklimakortet her.

UFORPLIGTENDE TILBUD

Det kan være svært at forestille sig, hvad en god og effektiv ventilationsløsning koster. Lad os hjælpe dig og din familie ved at lave et uforpligtende tilbud. Se mere her.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook. Vi laver bl.a. nyttige opslag om et godt og sundt indeklima.

KUNDEOPLEVELSER

Gretes allergi og kælderproblemer

Grete har problemer med pollenallergi. Samtidig har hun udfordringer med en kælder, der er fugtig samt lugter af kælder.

Vi installerede fem enheder i huset: 1 vekselenhed i kælder, 1 vekselenhed på 1 sal, samt 3 hjælpe-/inde-enheder (soveværelse, stue samt kælder). Det hele blev installeret på 1 dag.

Allergien er meget aftagende, kælderen er lugtfri og fugten er meget aftagende efter blot 2 mdr. Samtidig kan Grete lettere styre temperaturen i hele huset og hendes varmepumpe,- og brændeovns varmebidrag er væsentlig bedre udnyttet.

Anne Maries støvmideallergi og fugtige luft

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. De blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu rigtig dejlig og frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES GENVEX ANLÆG

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,