Få den perfekte temperatur med aircondition til hus

Drømmer du om at kunne indstille temperaturen i dit soveværelse eller på børnenes værelser, så det aldrig er for varmt, når det er tid til at hoppe under dynen?

Aircondition giver dig mulighed for at styre, hvor varmt der skal være i de forskellige rum. Selv på den varmeste sommerdag. Hos AIRbyNATURE kan du købe et effektivt airconditionanlæg, så du ikke længere skal døje med dårlig søvn på grund af varme tropenætter. Når du bestiller aircondition til hjemmet her hos os, sørger vi også for alt, der har med montering at gøre. 

Fordele ved aircondition til hjemmet

  • Du slipper for overophedede rum, når det er sommer.
  • Du bestemmer selv, hvilken temperatur du gerne vil have i de forskellige rum.
  • Du får bedre søvn, når du selv kan indstille en tilpas temperatur i soveværelset.
  • Moderne airconditionanlæg er forbundet med meget lidt støj, og du hører dem derfor næsten ikke.
  • Du kan både få små og store airconditionanlæg.

Aircondition pris – hvor dyrt er det?

Aircondition til hus er ikke den billigste løsning, når du gerne vil have kølet din bolig ned. For at nedsætte udgifterne kan du eventuelt vælge kun at investere i aircondition til de små rum i din bolig. Installerer du eksempelvis aircondition i soveværelset alene, er det ikke nær så stor en udskrivning, som hvis du vælger at gøre det i hele din bolig. 

Det vil naturligvis også være en billigere løsning, hvis du lader være at få installeret aircondition, men i stedet lufter flittigt ud og tænker over at rulle ned i dagtimerne i de rum, hvor der kommer allermest sollys ind. Det er dog langt fra en lige så effektiv løsning, og du vil stadig få svært ved at få kølet din bolig tilstrækkeligt ned til, at du kan få en god nattesøvn, hvor du ikke skal slås med din dyne natten lang. 

Vil du gerne have en mere konkret aircondition pris? Så hører vi meget gerne fra dig. Prisen på aircondition afhænger i høj grad af, hvor mange rum du gerne vil have det installeret i, og derfor har vi brug for lidt mere information fra dig for at kunne give dig en aircondition pris. 

Bestil et airconditionanlæg allerede i dag

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal investere i aircondition til hus, inden det bliver sommer igen? Eller om du skal vente at se, om vi bliver ramt af endnu en hedebølge? Uanset hvad er du velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om det aircondition til hus, vi kan tilbyde dig.

Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 64 63 71 00, og du kan sende os en mail på info@airbynature.com Vi ser frem til at høre fra dig.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES AIRCONDITION

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,RØRFRI VENTILATION

Med AIRbyNATURE får du et komplet ventilations- og varmegenvindingsanlæg i et enkelt og diskret design, hvor luften føres igennem bygningens rum uden rør eller luftkanaler.

Det energieffektive og støjsvage system sikrer et rent og sundt indeklima.

Anlægget kan nemt og hurtigt installeres i eksisterende boliger, kontorer, skoler, institutioner osv., men det kan også med fordel anvendes til ny-, til- og ombygning.

HURTIG OG NEM INSTALLATION

GOD ØKONOMI OG PENGE AT SPARE

NEM ADGANG TIL SERVICERING OG INGEN BØVL

GODT INDEKLIMA OG BEHAGELIG TEMPERATUR

GODT INDEKLIMA I DIN EGEN BOLIG

Et ventilationssystem fra AirByNature er en nem, effektiv og økonomisk løsning til dig, der ønsker det bedste for huset, helbredet og familien.

Du skal vælge et ventilationssystem fra AirByNature, hvis din boligs indeklima er påvirket af skimmelsvamp, fugt, støv, pollen eller det har et højt niveau af CO2 eller radon.

For familier med allergi og astma, huse med pejs og brændeovn og for dig med et ønske om et behageligt indeklima, er AirByNatures ventilationssystem den rette løsning; nem, skånsom, hurtig og økonomisk.

INDEKLIMAKORT

Bestil et indeklimakort, så du selv kan lave en hurtig måling af indeklimaet i din egen bolig. Bestil indeklimakortet her.

UFORPLIGTENDE TILBUD

Det kan være svært at forestille sig, hvad en god og effektiv ventilationsløsning koster. Lad os hjælpe dig og din familie ved at lave et uforpligtende tilbud. Se mere her.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook. Vi laver bl.a. nyttige opslag om et godt og sundt indeklima.

KUNDEOPLEVELSER

Gretes allergi og kælderproblemer

Grete har problemer med pollenallergi. Samtidig har hun udfordringer med en kælder, der er fugtig samt lugter af kælder.

Vi installerede fem enheder i huset: 1 vekselenhed i kælder, 1 vekselenhed på 1 sal, samt 3 hjælpe-/inde-enheder (soveværelse, stue samt kælder). Det hele blev installeret på 1 dag.

Allergien er meget aftagende, kælderen er lugtfri og fugten er meget aftagende efter blot 2 mdr. Samtidig kan Grete lettere styre temperaturen i hele huset og hendes varmepumpe,- og brændeovns varmebidrag er væsentlig bedre udnyttet.

Anne Maries støvmideallergi og fugtige luft

Anne Marie Bisgård har døjet meget med fugtig luft og allergi.

Vi installerede en vekselenhed og en hjælpe-/inde-enhed for at ventilere hele stueetagen i hendes hus. De blev installeret på en dag.

Anne Marie oplever nu rigtig dejlig og frisk luft og lav fugtighed i huset. Samtidig er hendes allergi aftagende.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRBYNATURES AIRCONDITION

Udfyld formularen eller ring 64 63 71 00,