Inde-enheder - et patenteret produkt

Inde-enheder fra AIRbyNATURE – et patenteret produkt.

Med AIRbyNATUREs Inde-enheder kan du opnå at få ventileret hele huset uden brug af rørføring. Vores Inde-enheder er bygget op med to stk. blæsere som sidder inde i væggen. Én blæser til at ventilerer den friske luft ind i lokalet, imens den anden blæser sender den brugte luft ud igen.

Inde-enhederne kan benytte på følgende tre måder. Enten som enheder i vores rørfri- og Hybridventilations-systemer, eller som frie enheder i forbindelse med et allerede eksisterende konventionelt anlæg.

Vores Inde-enheder er perfekte til renoveringsprojekter hvor det er svært at trække rør.

Eksempler på Inde-enhedens funktioner:

Inde-enhederne har forskellige funktioner – fx. ’Alm. drift’ hvor den sender op til 25 m3/t. i begge retninger – eller som ’Differenceret drift’ hvor den sender op til 25 m3/t. ind og 40 m3/t. ud.

Inde-enhederne har også en ekstra funktion kaldet for ’Envejs luftflytte’, hvor den kan sende op til 25 m3/t. i begge retninger alt efter behov. Ift. Inde-enheden FLOW, så findes der ligeledes to funktioner. Ved ’Alm. drift (FLOW)’ sender den denne enhed op til 40 m3/t. i begge retninger og ved ’Énvejs luftflytte (FLOW)’ kan den sende op til 80 m3/t. i én retning.

Vores inde-enheder kan benyttes på følgende måder:

• Sammen med vores Rørfri-ventilation – LÆS MERE HER

• Sammen med vores Hybrid-ventilations – LÆS MERE HER

• Eller sammen med et allerede eksisterende konventionelt ventilationssy

Hurtig og nem installation

Den rørløse løsning er en fordel i forhold til installationstid- og gener, plads, udseende og sundhed.

Systemet kan køre uden filter, hvis man ønsker det. Der kan monteres filter til både ind- og udblæs.

  • Installeres hurtigt og nemt på en dag i eksisterende bygninger, hvilket reducerer prisen i forhold til konventionelle anlæg.
  • Anlæg fylder ikke i rumme -. og kræver fx ikke sænkede lofter eller skabsplads til opbevaring af ventilationsenheden.
  • Enhederne sidder diskret i vægge og har ingen skæmmende rørføring.
  • Skadelig skimmelsvamp, sporer, snavs, pollen og andet , der i konventionelle løsninger med tiden hober sig op i rør og kanaler undgås og bliver således ikke løbende tilført indeklimaet.

God økonomi og penge at spare

I forhold til andre konventionelle anlæg er der penge at spare

  • Montering af anlægget er hurtigt og effektivt – og omfatter ikke materialer til rørføring. Der kan forventes en besparelse på op til 50 % ift. konventionelle anlæg vedf eksisterende bygninger.
  • Strømforbruget for en standardløsning med to vekselenheder og fire indeenheder kan forventes at være 40-50 Watt/time, og dermed kan forventes en besparelse på ca. 50 % ift. konventionelle anlæg.

Galleri - Inde-enheder fra AIRbyNATURE

Billeder fra forskelige cases hvor vi har installeret vores populære Inde-enheder i allerede eksisterende boliger.

AIRbyNATURE's patenterede Inde-enheder

Se og lyt med når vi viser  og fortæller om fordelene ved vores Inde-enheder – som både virker med AIRbyNATURE’s andre produkter og med et allerede eksisterende konventionelt anlæg.